damat yemini

Kilisede düğünün başlamasına çok az zaman var.. damat rahibin yanına yaklaşıp fısıldıyor.. "Bakin.. size vereceğim $100 karşılığında evlilik yeminimizde birtakım değişiklikler yapmanızı istiyorum.. hani su bana soracağınız sonsuza dek seveceğinize, koruyacağınıza, sadık kalacağınıza yemin ediyorsunuz?" kısmi var ya, onu metinden çıkarmanızı istiyorum... "

Rahip gülümseyerek başını sallıyor ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp içeri donuyor, Ve düğün başlıyor, herkes yerini alıyor, gelin ve damat rahibin önünde buluşuyor ve yeminler okunmaya başlanıyor... Sıra damadın yeminine gelince damadın gözleri hain hain parlıyor, ve rahip damata soruyor: ".... esinizin daima bir adim gerisinden yürüyeceğinize, her emrini ve dileğini yerine getireceğinize,her sabah kahvaltısını hazırlayıp ayağına kadar gotureceginize,ve ikiniz de yasadığınız surece başka kadınlara yan gözle bile bakmayacağınıza yemin ediyor musunuz...?" Tabi damat bu beklenmedik is karşısında gözleri faltasi gibi açılıyor,sağa sola bakıyor, bir yutkunuyor,. ve kısık bir sesle: "E..eee..evet efendim"..Ve tören sona erdikten sonra damat hışımla rahibin karşısına dikiliyor:"Bir anlaşma yaptığımızı sanıyordum!!!" Rahip gülümseyerek cevaplıyor: "Esiniz daha iyi para verdi.... "

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri