Daisy, Marc Jacobs Eau So Fresh ”Henüz Keşfetmeyenler İçin “

ashli

Bayan Üye
perfumemarcjacobsdaisyp.jpg


Yaz için taptaze koku kullanmak arzu edenler, Marc Jacobs'un hafif ve tatlı kokusu Eau So Fresh'e bayılacaklar!

Zarif ve büyüleyici bir parfüm. Üst notasında, ahududu, greyfurt, armut, orta notasında, menekşe, alt notasında yabani gül ve sedir ağacı var.

Çiçeklerden bir buket adeta... Meyvelerin ve çiçeklerin nadide bir buluşması. Yaz için daha ideal bir koku olamaz!

Daisy’nin yeni versiyonu bir süredir parfümerilerde. Çiçeksi kokulardan hoşlanıp denemeyen ,parfüm arayışında olan varsa bence hemen test etsin. Zarif ve büyüleyici bir parfüm. Üst notasında, ahududu, greyfurt, armut, orta notasında, menekşe, alt notasında yabani gül ve sedir ağacı vardır.

marcjacobsdaisyeausofre.png

 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst