Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 29 Ara 2012 #2 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? Hayır gerek duymadım
SaMuRai Kayıtlı Üye 29 Ara 2012 #3 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? Ben ettim
ByPRoFessoR Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 #5 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? evet ettim
T TaylanGlates Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #7 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? Evet tabi
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #8 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? evet
sir.altan Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #9 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? yemek degil ayakkabi siparis ettim.
Aracely Eluveitie Bayan Üye 8 Ocak 2013 #10 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? sir.altan' Alıntı: yemek degil ayakkabi siparis ettim. Genişletmek için tıkla ... .
---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? sir.altan' Alıntı: yemek degil ayakkabi siparis ettim. Genişletmek için tıkla ... .
sir.altan Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #11 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? ...himm konuyu uyur gozle okumusum,yalnis hesap bagdattan donermis. ..hayir netten hic yemek siparisi yapmadim,disarki yemekler mideme dokunur.
---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? ...himm konuyu uyur gozle okumusum,yalnis hesap bagdattan donermis. ..hayir netten hic yemek siparisi yapmadim,disarki yemekler mideme dokunur.
karagümrük Kayıtlı Üye 8 Ocak 2013 #12 ---> Daha Önce Hiç İnternet'den Yemek Sipariş Ettiniz Mi? Hayır