Daha Lezzetli Patates Kızartması İçin

ashli

Bayan Üye
Yediden yetmişe herkes çok sever patates kızarmasını... Peki daha güzel nasıl yapılır kızartma?

Yemeklerimizi süsleyen ve yediden yetmişe herkesin sevdiği patates kızartmasını bugünden itibaren tadına doyum olmaz bir tarifle yapabileceksiniz.

Patates kızartmasının lezzetini gölgeleyen ilk şey çektiği fazla yağ, sonra da tadını kaybederek sadece kavrulmuş hissi vermesidir. İki sorundan da tek kolay yöntemle kurtulabilirsiniz.

Patatesleri kızartmak üzere dilimledikten sonra sütün içinde bekletin. Hem rengini koruyacak, hem de asla fazla yağ çekmeyecek. Tadındaki değişimi de ilk lokmada fak edeceksiniz.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst