Daha FazLa ÖLdüRme BeNi..

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Gecenin sessizliğine gömülü umut… Seni mi sevmeliyim sensizliği mi bilemiyorum. Beynimin içinde dönüp duran sorulara yanıtı kimde bulamıyorum. Sevdiğim ölüyorum…
Ve sen uzakta öyle umursamaz şekilde durdukça ölümümü hızlandırıyorsun. Neden böyle olduk?

Aşka ömür biçilmez demiştik oysa… Biz oldukça aşkımızda yaşayacaktı söz vermiştik. Şimdi ben buradayım aşkı yine aynı tutkuyla yaşamaktayım. Ya sen? Hangi gecenin içindesin? Yoksa aynı zamanı yaşıyor muyuz seninle? Bizi birbirimizden ayıran her neyse dağıtma yok etme gücümüz kalmadı mı?

Ah sevdiğim seni özlemekle tüketirken günlerimi ben ben olmaktan çıkıyorum. Başka bir şeyim artık başka bir varlık. İradesi olmayan kontrol nedir bilmeyen hayattaki güzellikleri görmeyen nefes alıp vermekten başka hiçbir şey yapmak istemeyen bir varlık. Böyle olmak istemiyorum aslında ama nereye tutunup da kalkacağım kimden destek alacağım bilmiyorum.

Sen varken böyle değildim ben. Karşılaştığım her güçlükle mücadele etme gücüm vardı ama artık yoksun …Evet yoksun işte bende hiçbir güçlükle mücadele edemiyorum.Elimde olsa zamanı geriye alır ve her şeyi yeniden yaşardım seninle…
Farkında değilsin ama her gün binlerce defa öldürüyorsun beni… Nerdesin kiminlesin hiç bilmiyorum her gece bunları düşünerek yatmak istemiyorum en azından yaşadığını bileyim daha fazla öldürme beni…

---> Daha FazLa ÖLdüRme BeNi..

Demek ki intahar eden insanlar hergün daha fazla ölmek bu sıkıntıyı acıyı çekmektense bir kere ölmeyi tercih ediyorlar
paylaşımın için teşekkürler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri