terch sızın
mystic Bayan Üye 11 Şub 2009 #2 ---> dabbeyi nasıl buldunuz ? Türk filmleri maalesef çok korkunç olamıyor.Bazı sahneleri güzeldi. Ama halkanın yanından bile geçemez.
---> dabbeyi nasıl buldunuz ? Türk filmleri maalesef çok korkunç olamıyor.Bazı sahneleri güzeldi. Ama halkanın yanından bile geçemez.
matrock_guzel Bayan Üye 11 Şub 2009 #4 ---> dabbeyi nasıl buldunuz ? güzeldi korkutucu sahneleri vardı
.:Çağla:. Bayan Üye 11 Şub 2009 #6 ---> dabbeyi nasıl buldunuz ? yarısını izledim devam edemedim..korkunç değil ama beyin bulandırıcı..halkada korkunç değil
---> dabbeyi nasıl buldunuz ? yarısını izledim devam edemedim..korkunç değil ama beyin bulandırıcı..halkada korkunç değil
nones Bayan Üye 12 Şub 2009 #7 ---> dabbeyi nasıl buldunuz ? Korkunç değildi, izlerken arkadaşlarım korkunca sinir olmuştum
kanat$z_melek Bayan Üye 19 Şub 2009 #11 ---> dabbeyi nasıl buldunuz ? bana dabbe deme ne dersen de :s
S sin4n_20 Kayıtlı Üye 20 Şub 2009 #12 ---> dabbeyi nasıl buldunuz ? bilgisayar bölümü okuduğum için bana bu tarz filmler komik geliyor