Da Poet Röportajı

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Merhaba Da Poet, Yakın zamanda Patron'la beraber çıkardığın albümle başlayalım.Albüm'ün fikir aşaması, kayıtlar ve albüm sonunda aldığın tepkiler hakkında biraz bahseder misin ?

Da Poet: Bu albüm tamamen kendi keyfimize göre en ufak kaygi gütmeden, rahat bi kafayla kısa sürede yapılmış bi albümdür..Bizimde içimize sinmiştir..Bağnaz Türk Hiphop dinleyicisi tabiki biraz tuhaf karşıladı ama sevenlerin sayisi dahada fazla oldu..Biz çok memnunuz hatta 2008'de Aksi İstikamet Vol.2 olacak.(İnşallah)

2007 yılı senin yılındı.Önce Raziel'le beraber kazandığın P.M.P. birinciliği, sonra Freestyle King, üstüne yeni albüm derken en son Ceza'nın son albümünde gördük seni.

Da Poet: Evet çok güzel bir yıldı..Çok fazla sıkıntılı günler geçirdim bu sıkıntılara böyle ilaç gibi yetişti müziğim, ama bu yaşadıklarım benim için ne sürpriz nede şans..Çünkü ben 5 senedir rapsiz 1 gün bile geçirmedim..Herşey zamanla oldu sadece biraz meyvelerini tadıyorum..Ama sadece tadıyorum daha yemedim.

Bundan sonra seni Patron'la ortak projelerde görebilecekmiyiz?

Da Poet: Yukarda bahsettiğim gibi Patron benim kardeşim kadar sevdiğim bir insan..Albümlerimizde ft. olarak mutlaka oluruz ayrıca Aksi İstikamet Vol.2 planımız var uzun vadede.

Yeni projelerinden bahseder misin?

Da Poet: Yeni projem solo albüm proje son Underground albüm olacak..Altyapıları bitti..Sözleri yüzde 50..Kayıtlar var ama acele etmiyorum çünkü çok kaliteli bi albüm olacak..Bekleyin ve görün derim...Ayrica yakinda benim prodüksiyonunu yapacağım yeni bir Bora albümü dinleyeceksiniz.

Bir çok büyük etkinliğe katıldın ama adının o kadar bilinmediğini düşündüğün oluyor mu ?

Da Poet: Oluyor evet..Neden biliyormusun?Tv'ye çıkmıyorum..Kimseye gereksiz diss atmıyorum, kimseyle dalaşmıyorum, kendi halimde bir insanım ilk önce bundan..Ayrıca bunun daha zamanla olacağına inanıyorum 1 sene evelki durumumla bu seneki çok farklı şükür...

Overground için planların var mı?

Da Poet: Overground diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum diye daha evelki röportajlarımda söylemiştim ama bandrollü albüm çalışmam ne zaman bilmesemde olacak.Belki çok yakın belki uzak...

5 yıllık müzik hayatına neler sığdırdın? Pişmanlıkların veya "Keşke" lerin var mı ?

Da Poet: Keşkelerim tabiki var hatta çok fazla...Ama bunlari ben yaşanılıp tecrübe edilmesi gereken hatalar olarak görüyorum..Çünkü o hataları tecrübe etmEseydim belki şuan yanlış-başka yerlerdeydim..
he bir tanesini bakın açıklayayım madem kendi sitemle röportaj yapıyorum Smiley Keşke barış için savaş albümüm olmasaydı.

Da Poet kimleri dinler? Türkiye'den veya yurtdışından.

Da Poet: İyi bir türkçe rap dinleyicisi değilim açık söyleyeyim..Türkiyeden Ceza, Tr Self Crew, Raziel ,Karaçalı, Mt gibi isimleri dinlerim..Ama yurt dışından çok fazla isim sayabilirim size mesela son günlerde Buck 65 dinliyorum son albümünü şiddetle tavsiye ederim..

Şu anda okuyorsun, geleceğin hakkında planların nelerdir?

Da Poet: Gelecek hakkında-iyi bir üniversitede okumak istiyorum hayatimi sadece müziğe bağlamak büyük bir risk zaten bu işten maddi anlamda birşey elde edeceğimi düşünmemekteyim gelecek vakitte..

Bu keyifli röportaj için teşekkür ediyor, son sözü sana bırakıyoruz.

Da Poet: Ben teşekkür ediyorum..Saygilar.e

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri