Çürümüş Sevgiler Senfonisi .

AnGeL*mm

Bayan Üye
İlk olarak tanıtıyım kendimi .
- Ben .. , ben bir İnsan .
Gayet doyurucu oldumu açıklamam , olmuştur bilirim .
İnsan ; Suç işleyen varlığı ile yokluğu arasındaki sınırda kalan içi boş sanılan bedene verilen isimdir .
Ben insan , evet içim boş , ne ruhum kaldı ne duygularım terk edip yol aldılar paslı demirler arkasına .

Meğerse İnsan’nın işlediği suçu üstlenmişler . Paslı demirler ardına atılmış ruh muydı suçlu ?

– Hayır insandı ama kalbin hakimi inanmıyordu .
Suçu bedende değil ruh'da bulmuştu . Ruh ise sükût etmişti . Sakin sakin kaderine boyun eğmişti , neden insanın suçunu üstlenmiştiki cevap olarak bedenine , dışından gelen sese inandığını bahşetmişti .

Çöküntüler arasına sığınmıştım . Paslı demirler ardında , bir zamanlar bedenin yürüme işlevini gerçekleştiren ayaklar altında bulunan şimdi ise onunla bütünleştiğim soğuk beton vardı yanımda sadece . Oturdum yaşanılan virgüller film şeridine benzercesine geçiyordu gözümün önünden . Baş rolünü oynadığım film'i izliyordum sahibimsiz . Malûp çıkmıştım bu hayat savaşından , çağrışımlara açık ruh’um yüz tutmuştu donmaya ..

Paslı demirler ardında in ve cinle beraber olacaklardan habersiz ele geçirilen ruhumu namelerle siyahlara büründürüyorduk .
Beden birden çıkagelirse ruhunu ziyarete beni o karanlık hücrede göremesin diyeydi bu işlem .
Bilmediğim bir sona hazırlık yapıyordum , bildiğim bir şey vardıki bedenin beni yetim bırakmasıydı ..
Zamanlar birbirini kovalamıştı ayak sesleri duydum o kör ve karanlık hücrede gardiyan ruh , hücrenin kilidini açtı içeriye adım attı ve şöyle dedi .

‘ - bedeninden haber var , o çoktan seni unutmuş ve içine yeni bir Ruh bulmuş ‘ ..

Umut ile beklerken hepsi son bulmuştu ..

Artık bilmediğim bir sona değil , ölüme yaklaşırken onun mutlu sonunu düşünüyordum .

Paslı bir yalnızlıktı benimkisi ve bu bana İnsan yazgısını taşımayan bedenlerde çürümüş sevgiler olduğunu öğretti ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri