Cuper: "Alınan 1 puan çok iyi"

ParadokS

Kayıtlı Üye
Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, ''Tabii ki her hoca her maçtan galibiyetle ayrılmak ister, 3 puanla ayrılmak ister. Ama bugün baktığımızda genel anlamda burada alınan 1 puan çok iyi. Çünkü, Sivasspor çok iyi bir takım. İyi bir takıma karşı zor saha şartlarında oynadık. Baktığınız zaman zemin çok kötüydü'' değerlendirmesi yaptı.

Maçın ilk yarısında çok pozisyona girdiklerini ifade eden Cuper, şöyle devam etti:
''Hatta 3-4 tane net gol pozisyonumuz vardı ama olmadı. İlk yarı iyi oynadık ama ikinci yarı sanki üstünlük biraz daha Sivasspor'a geçti. Özellikle son 10 dakikada Sivasspor kalemize çok fazla yüklenmeye başladı. Neticede buradan 1 puanla ayrıldık. Tekrar söylüyorum, Sivasspor'un çok iyi oyuncuları var, güzel bir sistemde oynuyorlar. Ondan dolayı burada alınan 1 puanın iyi olduğunu düşünüyorum. Bugün çok daha önemli bir şey kazandık. Bugün 1-0 geriye düştükten sonra oyuncularım duruşlarını hiç bozmadılar, asla düzenlerini kaybetmediler, yılmadılar ve bunun neticesinde de zaten gol attık. Ondan dolayı bunun önemli kazanç olduğunu düşünüyorum.''

Orduspor'un golünü atan Javier Jovita, 1-0 geriye düştükleri maçtan 1 puan çıkarmayı başardıklarını belirterek, alınan 1 puanın çok iyi olduğunu söyledi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri