Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD
mystic Bayan Üye 25 May 2009 #2 ---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD Asla 'hayır' diyemeyeceğim tek lezzet pastadır. Çok şeker duruyorlar,karnım aç olduğu için şuan yutkunuyorum hehe Sağol yani
---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD Asla 'hayır' diyemeyeceğim tek lezzet pastadır. Çok şeker duruyorlar,karnım aç olduğu için şuan yutkunuyorum hehe Sağol yani
endLesS Webmaster 25 May 2009 #3 ---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD anladım yanı herzaman rıca ederım yani
mystic Bayan Üye 25 May 2009 #4 ---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD hahaha Bir tane aldım,borcum olsun
endLesS Webmaster 25 May 2009 #5 ---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD hahaha oLuR 15 rep hahaha 2 gunun var getırmessen repınden duserım hahaha
---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD hahaha oLuR 15 rep hahaha 2 gunun var getırmessen repınden duserım hahaha
A$Koliq ^^ Bayan Üye 25 May 2009 #6 ---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD cupcake yerine pasta yazsaydın daha iyi olurdu en sevdiğim tatlı dayanamam görünce teşekkürler(=
---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD cupcake yerine pasta yazsaydın daha iyi olurdu en sevdiğim tatlı dayanamam görünce teşekkürler(=
kanat$z_melek Bayan Üye 25 May 2009 #8 ---> Cupcake Olsun Bizim Olsun Diyenler xD ağzımın tadı gitti :'( offF pasta ya harikalar