Cüneyt Çakır İçin İlginç Öneri

bluee

Kayıtlı Üye
Teknik direktör Güvenç Kurtar, Lig TV'de katıldığı programda Cüneyt Çakır'ın başarısı ile ilgili ilginç bir öneri ortaya attı.

8znx2.jpg

Türk futbolunun deneyimli teknik adamlarından Güvenç Kurtar, Lig TV'de katıldığı programda Türkiye'nin gururu olan Cüneyt Çakır için tarihi bir teklifte bulundu.

Tecrübeli teknik adam, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ilk kez düdük çalan bir hakem olmasına rağmen yarı finale ve ardından finale adına yazdıran Cüneyt Çakır'ın Türkiye'de önemli bir caddeye ve sokağa isminin verilmesini önerdi.

Kurtar, “Cüneyt bunu fazlasıyla hak etti. Harika maçlar yönetti. Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. Onun en güzel şekilde onurlandırılması lazım. Bence adının bir caddeye verilmesi iyi olur” dedi.

---> Cüneyt Çakır İçin İlginç Öneri

hele bizim isimzie bakin ya :)

ya digerleri senlerdir yonetiyorlar ulkeye isimlerini versinler.

pofpofluyorlar sonra yerden yere vuruyrolar :) turk medyasi boyledir.

---> Cüneyt Çakır İçin İlginç Öneri

Hiç Sevmiyorum Bu Adamı Ya .. Ama Türkiyeyi Temsil Eden Tek İsim Euroda Yanlış Hatırlamıyorsam çünkü sezon bitti ben takibi bıraktım .. Önemsemediklerimi dikkate alıyorum .. Hayırlısı Olsun Diyelim Hakkında..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri