Cumhuriyetli bir güne başlarken-orhan afacan

orhan-3

Kayıtlı Üye
CUMHURİYET​Lİ BİR GÜNE

Hürriyetini doya doya solu

Cumhuriyetli Bir GÜNE BAŞLARKEN

Değilsin kimsenin kölesi, kulu

Vatan sınırın Edirne, Hakkâri

Şehit kanıyla sulandı her yeri.

Hasedinden kahrolsun kimileri

Düşmanların planlarıyla avunsun

Cumhuriyet aşkın önde bulunsun

Alın terin, kanın O’nu savunsun

Mutluluğun, sevincin hep çoğalır

Etrafına özgüvenin dağılır.

Dünyaya, kâinata zor sığılır

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Cumhuriyetli bir güne başlarken-orhan afacan

@orhan-3 şiir size mi ait? eğer sizin soyisminiz ise sondaki kaldırmam gerekecek, forumumuzda soyisim vb. herhangi bir iletişim bilgisi vermek yasaktır.

@orhan-3 şiir size mi ait? eğer sizin soyisminiz ise sondaki kaldırmam gerekecek, forumumuzda soyisim vb. herhangi bir iletişim bilgisi vermek yasaktır.

Merhaba.

Sadece bilgi amaçlı sormak istiyorum.
İletişim bilgileri yasak bunu anlıyabiliyorum.

Peki gerçek ismimizle yazsak,
Bizi kim tanıyıp ta iletişim kuracak?
Herhangibir iletişim adresinden bahsetmiyoruz.
Sadece isim;
o neden yasak?.
Aklımız almıyor.
lütfedermisiniz bizde bilgilenelim?.

Teşekkür ediyorum.

Merhaba.

Sadece bilgi amaçlı sormak istiyorum.
İletişim bilgileri yasak bunu anlıyabiliyorum.

Peki gerçek ismimizle yazsak,
Bizi kim tanıyıp ta iletişim kuracak?
Herhangibir iletişim adresinden bahsetmiyoruz.
Sadece isim;
o neden yasak?.
Aklımız almıyor.
lütfedermisiniz bizde bilgilenelim?.

Teşekkür ediyorum.

Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde isim soyisim şeklinde bulmuyor muyuz arkadaşlarımızı?
Ben üye resimlerimi paylaşmışım, soyismimi de biliyorsunuz size mail adresimi vermeme gerek bile olmayacaktır beni bulmak için.
Facebook'a ismimin yanında soyismimi de yazdığınızda beni bulmanız hiç zor olmayacaktır çünkü.
Umarım anlatabilmişimdir. :)

Son düzenleme:

Twitter, Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde isim soyisim şeklinde bulmuyor muyuz arkadaşlarımızı?
Ben üye resimlerimi paylaşmışım, soyismimi de biliyorsunuz size mail adresimi vermeme gerek bile yok beni bulmanız yok beni bulmak için.
Facebook'a ismimin yanında soyismimi de yazdığınızda beni bulmanız hiç zor olmayacaktır çünkü.
Umarım anlatabilmişimdir. :)

Merhaba.

Sevgili Nymphadora
Verdiğiniz cevap için teşekkürler.
İzin verirseniz son bir şey daha sormak istiyorum.

Dedikleriniz doğru,
Tamamen hem fikirim.
Anlıyamadığım şu :
Bulunmak istemeyen bir insan neden ismini kullanır?.
Burda veya başka ortamlarda.
Benim ismimi hiç bir ortamda bulamazsınız,
Ama mavikalem34' ü ararsanız, pek çok yerde bulabilirsiniz.

Ben bir şiir yazacağım,
Bu formda yayınlıyacağım,
Ve ismimi kullanamıyacağım,
Başkaları gelip üzerine oturacak.

Bu size de biraz garip gelmiyor mu?.

Sizinle ilgili değil ama isteyen arkadaşlarımız,
İsimlerini de kullanabilse,
Adreslerini de kullanabilse,
Hatta isterlerse, iletişim adreslerini herkes görebilse ne olur?.( kim yönetimi suçlayabilir ki?.)..

1- Mesela ben derim ki benim imza bölümüme iletişim adresimi koysam,
bir sıkıntısı bir sorunu olan beni arasa ne olur?. Kime ne zararımız olabilir ki?

2-Benim fikirlerimi beğenmeyenlerde olabilir, en fazla onlarda bana küfülerle
övgüler dizebilirler.

3-Amma bir kıl kadar dahi bir yararlı olabilmek için bütün küfürlere ben razı
olurum.
4-İnanın kızmam bile.

Biliyorum burası bunların yeri değil. lütfen kimse kızmasın.

Biz burasını (DF) kendimizin kabul ediyoruz.
Bu nedenle - DF- , En iyisi olsun diye, en hatasızı olsun diye gönlümüzün istediklerini söylüyoruz.

Kimse inanmasa bile, burada yapılan her olumlu işe en çok ben sevinirim.
DF 'un büyümesini, yayılmasını en çok ben isterim.
Çünkü bu formun büyümesi bizim de gücümüzün artması, elimizin, kolumuzun uzaması demektir.

Yoksa lay lay lomla uğraşacak, ne vaktimiz ne de gücümüz yoktur.

Bu arada DF yapana, çatana,
Bizlere böyle geniş bir sahada bulunma imkanını veren arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum.

Allah bir buğda tanesi kadar da olsa,
İyilik ve güzellik için çalışan tüm kardeşlerime güç versin,
Sabır versin ve yollarını açık etsin.

Hepsine birden,
Allah gönüllerinize göre versin.
Diyorum.

Bulunmak istemeyen birisi ismini elbette kullanmaz, ancak üyenin yeni olduğunu fark ederseniz, kuralları bilmediğini de tahmin edebilirsiniz. Burada da görevim olanı yaparak soyismi kaldırmam ve onu uyarmam gerekir, ve bende onu yaptım efendim.

Kurallar oldukça açık bir şekilde 'kurucu' tarafından forum kurulduğu zaman konulmuştur, benim ihlal etme gibi bir lüksüm yoktur bileceğiniz gibi.

Demek istediğinizi anlıyorum, emek kolay şey değildir. Ancak, bende şiir paylaştım, deneme, hikâye yazdım ve birkaçını forumda paylaştım, ancak nasıl üyeler soyisim ekleyemiyorlarsa, bende eklemedim, üzgünüm. Bu konuda şuanlık yapılabilecek bir şey yok, ancak emek hırsızlığı gibi bir konu ortaya çıktığı zaman tavrımı 'çalana' bir şekilde tabi ki ortaya koyacağım. Ancak bu konunun yeri burası değil, zamanı da henüz gelmemiş.

Kuralların konulmasının belli sebepleri vardı, yani " olsa ne olur " sorusunun cevabını bende aramamınız gerekiyor. Çünkü kurulduğunda, iletişim yasaklandığında ben henüz buraya gelmemiştim belkide. Ayrıca, size kimsenin kısacağı yok konu uzamadıkça sorunuzu tabi ki sorabilirsiniz, bazen çok katı görünebilir her şey ancak öyle değil. Korumaya çalışılan şey forumun huzuru o yüzden uzatıldığı zaman uyarı yapılmakta.

Herkesin bulunmak, herkesin iletişime geçmek istemediğini, bu forumunda kuralları olduğunu ve bu kuralların dışına çıkılmasının hoş karşılanmadığını biliyorsunuz. O yüzden, başka herhangi bir şey demeyeceğim. Siz sizden hoşlanmayan insanların iyi-kötü tatlı-acı eleştirilerine kulak asmayabilirsiniz ancak, herkesin karakteri bir değildir. Siz bulunmak isteyebilirsiniz ancak başkaları bulunmak istemeyebilir. Neyse, zaten konuşsak bile yetkim dışı olduğu için bir yere varmayacak, o yüzden iyi forumlar diliyorum.

Ayrıca, Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, DF'nin kapıları her zaman açıktır kendisini sevenlere. Ancak her şey, kurallar çerçevesinde.

Bulunmak istemeyen birisi ismini elbette kullanmaz, ancak üyenin yeni olduğunu fark ederseniz, kuralları bilmediğini de tahmin edebilirsiniz. Burada da görevim olanı yaparak soyismi kaldırmam ve onu uyarmam gerekir, ve bende onu yaptım efendim.

Kurallar oldukça açık bir şekilde 'kurucu' tarafından forum kurulduğu zaman konulmuştur, benim ihlal etme gibi bir lüksüm yoktur bileceğiniz gibi.

Demek istediğinizi anlıyorum, emek kolay şey değildir. Ancak, bende şiir paylaştım, deneme, hikâye yazdım ve birkaçını forumda paylaştım, ancak nasıl üyeler soyisim ekleyemiyorlarsa, bende eklemedim, üzgünüm. Bu konuda şuanlık yapılabilecek bir şey yok, ancak emek hırsızlığı gibi bir konu ortaya çıktığı zaman tavrımı 'çalana' bir şekilde tabi ki ortaya koyacağım. Ancak bu konunun yeri burası değil, zamanı da henüz gelmemiş.

Kuralların konulmasının belli sebepleri vardı, yani " olsa ne olur " sorusunun cevabını bende aramamınız gerekiyor. Çünkü kurulduğunda, iletişim yasaklandığında ben henüz buraya gelmemiştim belkide. Ayrıca, size kimsenin kısacağı yok konu uzamadıkça sorunuzu tabi ki sorabilirsiniz, bazen çok katı görünebilir her şey ancak öyle değil. Korumaya çalışılan şey forumun huzuru o yüzden uzatıldığı zaman uyarı yapılmakta.

Herkesin bulunmak, herkesin iletişime geçmek istemediğini, bu forumunda kuralları olduğunu ve bu kuralların dışına çıkılmasının hoş karşılanmadığını biliyorsunuz. O yüzden, başka herhangi bir şey demeyeceğim. Siz sizden hoşlanmayan insanların iyi-kötü tatlı-acı eleştirilerine kulak asmayabilirsiniz ancak, herkesin karakteri bir değildir. Siz bulunmak isteyebilirsiniz ancak başkaları bulunmak istemeyebilir. Neyse, zaten konuşsak bile yetkim dışı olduğu için bir yere varmayacak, o yüzden iyi forumlar diliyorum.

Ayrıca, Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum, DF'nin kapıları her zaman açıktır kendisini sevenlere. Ancak her şey, kurallar çerçevesinde.

Merhaba sevgili Nymphadora

Bendeniz sıfatları, insanları makamlarına göre,koltuklarına göre değerlendirmeyi sevmiyorum.

Amma sizin gönlünüzden kopup gelen,nazik ve müşfik açıklamalarınıza bayıldım.
Bu güzel sözlerle,bu tatlı uslupla her insana istediğinizi yaptırabilirsiniz.
açıklamalarınız için sağ olun. Size zahmetler vermiş olduk.
ama takdir edersiniz ki gönül de laf dinlemiyor.
Aslında size en küçük bir şey söylemeye ne hakkımız nede yetkimiz yok.

Sadece bazen denk düşüyor. Yeri olmasa bile dürüstlük ve güzellik adına olan bu güzel dilekler dile getiriliyor.
Sağolsun yönetim hoş görebiliyor,sizin gibi. Elbette biliyoruz.
Ama güzel bir ülke ,güzel bir toplum arzu ettiğimiz gibi,
Kusursuz bir DF olmasını da canı gönülden istiyoruz.
Bildiğiniz gibi,kendi canımız,kendi şahsımız için bir talepte bulunmayız,Bulunamayız.
Bizimki sadece daha da güzel olsun hesabı . Tabi bütün bunlar bizim görüş açımızdan görünenler. Değişik açılardan görüşler olduğunu da biliyoruz.

Netice olarak, Yaklaşımınız çok güzel. Hakkını hem veriyorsunuz hem de kimseyi kırmamaya özen gösteriyorsunuz.
Hem de o kadar özgüveniniz varki banlarım,atarım.vs... Kelimelere ihtiyaç bile duymuyorsunuz.

Her yaptığınız işin böyle güzel,tatlı ve gönülden olması dileklerimle.

Saygılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri