Cumartesi 2.sinema :))

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Kız arkadaşımla yine sinemaya gitme kararı aldık.Arog'a gidelim bugün dedi.Zaten geçen hafta saçma sapan Issız Adam'a götürdün canımı sıktın Muro'ya gidicez dedim.Em küm etse de Muro'ya gittik.Filmde zerre gülmedi.Arog'a gitsek her tarafınla alınırdın ama gundi diye fısıldadım espri ağzıyla :D Filmin arasına girdik.Tuvalete gidicem diye firar etmiş.2.bölüme gelmedi.Şüphelendim.Aman firar ettiyse banane sen izlemeye devam et olum dedim.Muro'ya 2 reyting kazandırdım :D:D Eve varınca msn'de neredeydin diye sordum küstüm ve ayrılmak istiyorum dedi.Ayrılmayı kolay zannediyorsan haydi ayrıl da göreyim seni.Önceden erkek arkadaşlarını korkutuyordum bu defa bırak korkutmayı ağzı yüzü kan leş görüşürsün artık dedim.Bunu asla deneme deyince sinirlendim tabii.Buna sen mi karar vereceksin burjuva dedim.Uzun bi süre yazmadık.O bana aşkım özür dilerim,nerdesin diye filan mesaj atmış.Ben de yemekteydim.Geldiğimde okudum cevap yazmadım :D Biraz süründürücem.Benim gibi adamı Muro ile başbaşa bırakmak neymiş göstereceğim devrimciler,arkadaşlar,yoldaşlar...:D:D:D:D

Hiç inandırıcı değil bi kızın filmde bırakıp gitmesi we o kadar yediği laftan sonra özür dilerim aşkım demesi :)

Nese tşkler

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri