çukur (:

Gökbörü

Kayıtlı Üye

Trabzonda cadde üzerinde bi çukur bulunmaktadır..Şehir insanı hergün bu çukurda birçok kayıp verılmektedir sonunda soruna çözüm bulmak amacıyla, aklı başında 3 kişi soruna müdahale etmeye karar verirler...
Temel : bence bu çukurun yanında ambulans bekletelım düşeni hemen hastaneye yetiştiririz
Dursun:yok bence çukurun yanına hastane açalım yetiştirme sorunu olmasın
veee sıra idrise gelir.....
İdris: ula sızde hiç akıl yokmu çukuru kapatalım hastanenin oraya çukur açalım...

---> çukur :)

Trabzonda cadde üzerinde bi çukur bulunmaktadır..Şehir insanı hergün bu çukurda birçok kayıp verılmektedir sonunda soruna çözüm bulmak amacıyla, aklı başında 3 kişi soruna müdahale etmeye karar verirler...
Temel : bence bu çukurun yanında ambulans bekletelım düşeni hemen hastaneye yetiştiririz
Dursun:yok bence çukurun yanına hastane açalım yetiştirme sorunu olmasın
veee sıra idrise gelir.....
İdris: ula sızde hiç akıl yokmu çukuru kapatalım hastanenin oraya çukur açalım...

Aslında fıkra niyetine yazılmış. Benim insanıma baktığımız zaman,Aynı krakterleri fazlası ile görebiliyoruz. Basını takip etmek yeterlidir. Ben seviyorum Kıvrak bir zeka ve samimiyeti..Güzel bir paylaşım.Teşekkürler.:3cy0v:

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız.İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri