cukulata severim

sir.altan

Kayıtlı Üye
...evet koyu renkli ve sert cukulatalari cok severim,gerci bir yildir isi azalttim diyebilirim.Bu yil mayis ayinda amerikadaydik,los angeleste bir otelde kaliyoruz biraz sehir disi,yuruyerek 10 dakka otede alis veris merkezi var yiyecek dukkanlari super market filan,bizde vakir gecirmek icin dolasiyoruz.Bir kucuk dukkana girdik.Tabelasina bakarsak tabi yiyecekler,yani hormonsuz seyler,ayrica tabi kremler sabunlar filan satiyor cok sey var yani.
..ortalarda bir masa var dukkan sahibi bayanda uzerine bir cok sey koymus,birde kusuk tabela clearence yaziyor,yani elden cikarmak icin ucuz satiyor.
..eh bizimki masadan bir kac sey beyenmis alip tezgaha geliyor,iyi kalpli dukkan sahibide,bos ver canim para istemez al gotur diyor,birde torbaya koyuyor.Neyse sonra otele donduk yemegimizi yedik,sonrada hanim kucuk bir cukulata paketi verdi,kahverengi agzinida acmis,al bak cukulata dedi,benimde gozlugum olmadigi icin pek dikkat etmedim,paketi aldim agzimla cukulatanin yarisini kopardim,aneeeyy agzimdaki hic cukulata tadina benzemiyor,kucuk bir parcasinida yutmak uzereydim,hemen banyoya kosup agzimdaki leri tukurdum bir kac dakika agzimi calkaladim..Esiminde gozleri pek iyi degildir,aldigi pakete pek dikkatli bakmamis,o dukkandan aldigi seyler icinde 2 tane kucuk cukulatada varmis,iste onlardan birini bana vermis,ayni siyah sert cikolata gibi tabi,neyse ben pakedi alip uzerini okudum,megerse koyu kahverenkli kucuk sabunmus
.

---> cukulata severim

Öyle sabun yapıyolarki pasta gibi çikolata gibi doğrudur insanın başına gelebilir xD

---> cukulata severim

..kucuk cocuklugumda evimizde elektrik yoktu,yemek pisirmek icin gaz ocaklari vardi,aydinlanmak icinde gaz lambalari ve gaz fenerleri vardir,tabi bunlari kullanmak icinde gaz lazimdi,bakkallar gaz satarlardi,bizde kimi zaman kucuk bidonla yada kiloluk siselerle gaz alirdik.

...ve bir yaz baslangici sicak bir gunde okuldan eve geliyorum,okul yarim saat uzaklikta,terlemisim susamisim,o zaman bahce kuyularimiz vardi ictigimiz sularda kuyu suyuydu tabi, ben eve geliyorum cok susuzum,mutfak masasi uzerinde bir litrelik cam sise icinde su duruyor,buz dolabi filanda yok tabi,hemen siseyi kafama dikip likir likir iciyorum soluk almak icin ara veriyorum,aneeeyyy ictigim su degil gaz tabi.ne doktora goturduler nede bir sey yaptilar,allahtan hic bir sey olmadi...

---> cukulata severim

) ben hiç sevmiyorum kakao cikolata gibi şeyler..Allahtan başıma böyle birşey gelmedi sabunun tadını tahmin ediyorum ıyyy

---> cukulata severim

..kucuk cocuklugumda evimizde elektrik yoktu,yemek pisirmek icin gaz ocaklari vardi,aydinlanmak icinde gaz lambalari ve gaz fenerleri vardir,tabi bunlari kullanmak icinde gaz lazimdi,bakkallar gaz satarlardi,bizde kimi zaman kucuk bidonla yada kiloluk siselerle gaz alirdik.

...ve bir yaz baslangici sicak bir gunde okuldan eve geliyorum,okul yarim saat uzaklikta,terlemisim susamisim,o zaman bahce kuyularimiz vardi ictigimiz sularda kuyu suyuydu tabi, ben eve geliyorum cok susuzum,mutfak masasi uzerinde bir litrelik cam sise icinde su duruyor,buz dolabi filanda yok tabi,hemen siseyi kafama dikip likir likir iciyorum soluk almak icin ara veriyorum,aneeeyyy ictigim su degil gaz tabi.ne doktora goturduler nede bir sey yaptilar,allahtan hic bir sey olmadi...
ciddi misiniz yaa gaz içip de bişi olmamış Allah korumuş

---> cukulata severim

...bazen gercekten tanrinin sevgili kulu oldugumu hissederim,evet gaz ictim bir sey olmadi,eski topragiz,cahillik caresizlik bilgisizlik bir araya gelince,ana baba pek bir sey yapamiyor,o is bu gunlerde olsaydi tabiki hastaneye kostururlardi..
..Eski insanlarimiz koca kari ilaclarina tedavilerine inanirlardi,ama yapilan ne kadar dogruydu allah bilir.Boyle cahil bir komsumuzun yaptigi ve anneminde ona inanmasi yuzunden az daha sag ayagimi kaybediyordum,aylarca hastanede yattim,bir kac ameliyat gecirdim.

..olay soyle oldu 11 veya 12 yaslarindaydim,top oynuyorduk plastik topla,ne olduysa ayagim burkuldu,agriyor dayanamiyorum,karadenizli bir kiracimiz vardi,anneme geliyor,misir ununu haslayip bez icinde bilegine saralim diyor,ondan sonra agrisida gecer bir sey kalmaz diyor,misir ununu kaynatiyorlar kac derece sicak allah bilir,ve bir bez icinde getirip ayak bilegime sariyorlar, feryad figan ama zarar yapiliyor,misir unu damarlarimi hasliyor,icerde iltihap yapiyor iltihap kemige isliyor,ne zaman ayak bilegimden cerahat akmaya basliyor o zaman hastaneye goturuyorlar,once antibiyotikle tedavi ediyorlar ama kemik zarar gormus cerahat durmuyor,ayak bilegimden ameliyat ediyorlar kemigi kaziyorlar,haftalarca ayagimi kimildatmadan yatiyorum, sonra alci icinde eve gonderiyorlar,bir muddet sonra yine cerahat geliyor,yine hastane yine ameliyatsiz tedavi,sonunda yine ameliyat,yine kemik kaziniyor yine haftalarca hastanede kaliyorum,allah razi olsun bu seferki doktor kemigi iyi temizliyor,bir kac ay sonra iyicene iyilesiyorum..
...bilegimim her iki tarafinda cukur var,uzerinden yarim asir gecmis ama biraz yorulunca ordan sinyaller geliyor.

---> cukulata severim

Gercekten Allahin Sevgili Kuluymusunuz Allah Korumus

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri