CS: GO'da Revolver Çılgınlığı Yaşanıyor

Heulwen

Kayıtlı Üye
CS: GO'da Revolver Çılgınlığı Yaşanıyor

csgo-big.jpg

Yeni gelen Counter-Strike: Global Offensive yaması ile beraber eklenen Revolver silahı şu an oyunda terör estriyor.

Deser Eagle'ın yerini alması planlanan ama oyuncular tarafından adeta bir AWP mantığı ile yaklaşılan silah gerçekten çok güçlü. 8 mermi ve bir şarjörü bulunan Revolver bir tabancadan çok öte gerçekten de. Öncelikle en büyük artısı mesafe tanımaksızın vurması. Yakındaki düşman ile oldukça uzaktaki bir düşmanı vurmanın farkı yok. Daha da enteresanı koşarken hiçbir sekme ya da kayma o kadar az ki gördüğünüz yere ateş ediyorsunuz ve rakibinizi öldürüyorsunuz.

Herkes değişik veriler elde ediyor bu silah ile. Fakat ortak kanı ve deneyimler şunu gösteriyor ki sol tuş ile ateş edildiğinde orta mesafeden bile tek kurşun ile öldürebiliyor. İzlediğim videolarda gördüğüm kadarı ile ayağa yapılan saldırılarda 80 hasar veriyor. Ben 80 hasarı adamın göğüsüne sıkarak veriyorum diğer silahlarda. Tamam çok kötü oynuyorum ama sonuçta hasar yiyen adam aynı.

Şu an herkes Revolver ile oynayıp puan kasıyor. Siz de çok geç olmadan bu silahtan nemalanın. Zaten m4a1-s'e geçen yamada gelen düzenleme bu yama ile kalktı. Revolver dengelendiğinde hepimiz o silaha tekrar döneceğiz.

Oyundaki silahların verilerini, en ince detaylarını merak edenleri Reddit'teki CS:GO bölümüne davet ediyorum, orada manyağın biri her silahı Revolver ile karşılaştırmış veriler dahilinde.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri