CS - Global Offensive Türkiye Serveri

bahaoz

Banned
Artık Ruslar ile Almanlar İle Yada diğer ülkelerle oynamiyacaksınız.
Türkiyede Kısıtlı Server Ve kalitesi Düşük Serverlerin Önüne Geçtik
Bundan Sonrası İçin CS - Global Offensive Türkiye Serveri;

964_428674620519172_565483114_n.png

---> CS - Global Offensive Türkiye Serveri

[MENTION=145777]Fatih 34[/MENTION]+ [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]+ reklam

Arkadaşim Reklam İçin açılmadımı bu bölüm zaten server tanıtımı yapıyorum aksi birşey yok bunda.
Türkiyede olmiyan bir server açtık ve bunu tanıtıyoruz oyunculara sadece :S Ne reklamı?

Güze Kardeşlerim Konunun neysi tartışılıyor nesi reklam burada sadece Global ofansive yönelik ve diğer server iplerimiz mevcut bana derseniz bannerden msn adresini sil anlarım web siteyi sil derseniz yine anlarım ancak baskın olan birşey var bannere bakıldığında ipler dikkat çekiyor sadece bu şekilde bir yaklaşımınız olursa değiştirim ama o bölümden kaldırmayın cidden türkiyedeki tek full server ız çünkü o kalitede başka yok ..!!!!

Güze Kardeşlerim Konunun neysi tartışılıyor nesi reklam burada sadece Global ofansive yönelik ve diğer server iplerimiz mevcut bana derseniz bannerden msn adresini sil anlarım web siteyi sil derseniz yine anlarım ancak baskın olan birşey var bannere bakıldığında ipler dikkat çekiyor sadece bu şekilde bir yaklaşımınız olursa değiştirim ama o bölümden kaldırmayın cidden türkiyedeki tek full server ız çünkü o kalitede başka yok ..!!!!

kardesım bıdaha server tanıtımı yaparken ınterenet adresı vermemeye dıkkat et tamam sorunu halletık bız kendı aramızda ılla benı banlayın dıosan banlarız sorun olmaz :)

kardesım bıdaha server tanıtımı yaparken ınterenet adresı vermemeye dıkkat et tamam sorunu halletık bız kendı aramızda ılla benı banlayın dıosan banlarız sorun olmaz :)

Banlanmak Problem Değil Dilerseniz Onuda yapabilirsiniz Amaç Burada sadece server Tanıtmak Konuyu Kapatarak Çözülücekse Problem Banada İleti Göndererek Konuyu Tekrar Açmam gerektiği söylenebilir.Çünkü Konu kapalı ve kimse göremiyor şuan Yeni Bi Banner Yaparak konuyu tekrar açabilirim ama geri bildirim yapmadınız sonuç olarak kapandımı konu yoksa açıkmı kalıcak ?

Banlanmak Problem Değil Dilerseniz Onuda yapabilirsiniz Amaç Burada sadece server Tanıtmak Konuyu Kapatarak Çözülücekse Problem Banada İleti Göndererek Konuyu Tekrar Açmam gerektiği söylenebilir.Çünkü Konu kapalı ve kimse göremiyor şuan Yeni Bi Banner Yaparak konuyu tekrar açabilirim ama geri bildirim yapmadınız sonuç olarak kapandımı konu yoksa açıkmı kalıcak ?

kardesım konu kapanmadı konu kapansaydı cevap yazamazdın zaten konun suanda acık zaten server tanıtımını yaparken serverın ısmını yazmıssın ararlar bulurlar yanı ınternet adresı vermene gerek yok bıdaha tanıtım yaparken daha dıkkatlı olursun konu acık durumdaa..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri