cs 1.6 server açılsın !!!

rapor

Kayıtlı Üye
Özkan msndede demiştim cs 1.6 server açalım daha önceki gibi orayı duslerforum.com adına çevirelim maçlar turnuvalar vs organizasyonlar yapalım..

emin ol çok player buluruz

bencede server nasıl bulunacak benn hamachı olarak kurmayı az uz bılıyoeumda sabıt IP ıle nasıl olur bılmem:SS:D

maddi bir güç lazım.
bir bilgisayar olacak, sürekli internete bağlı olacak, bide onunla biri uğraşacak vs. vs.
Ama kurulursa da geliriz bi sniperla gövde gösterisi yaparım. ama farkı yeyince hile yapmak, serverden banlamak yok :)

rapor sen karsılıcaksan her ay 350 ytl server parasını ben kurarım ama sızın oyununuz ıcınde kbakmayın o parayı vermem :)

tactical Ops kuralım mı o zaman ağa gerek yok oyun kendisi multiplayer destekli online oynanabiliyor fakat benim client eski olduğu için giremiyorum. hepimiz aynı client kurarsak gireriz. ben bi iki bağlanabildim şu ana kadar ve sorunsuz çalışıyor.yurt dışı girişlerde srun var o kadar. tekrar söylüyorum ağ kurma derdi falan yok. server adına kurarken duslerforum.com yazalım oradan anlarız bizim server olduğunu.
oyun counterin daha kaliteli bir versiyonu. her şeyiyle counter strike ama grafikler daha iyi.

aslında maddı durum gerekmez
bır cok cs oyun portalı war reklam werıcek yer arayan onlar bızım foruma onların reklamını alırız
onlarda bıze Ip lerını werırler admınlık werırler Cs oynayan forum admıınlerıne bız onların ıpdeen baglanıırız
onlarda forumda reklam yapar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri