2008 yılında piyasaya sürdüğü ''Underollü Albüm'' ile müzik listelerini alt üst eden ve ''Behçetin Öyküsü'' isimli video klip ile büyük beğeni toplayan sonrasında ise yayımladığı ''Nüans'' isimli albümüyle çıkışını sürdüren U.L.a.Ş, 2009'da da bu çıkışını sürdüreceğinin müjdesini yeni bir albüm ile veriyor.
''Olduğum Gibi' ismini taşıyan albümde daha önceki tarzının sınırlarını zorlayan U.L.a.Ş, albümün en sert parçalarından biri olan ''Yaşayan bir şehir'' isimli parçaya çektiği klip ile yine uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.
13 Mart 2009 Cuma günü piyasaya çıkacak ''Olduğum gibi'' isimli albümün tanıtım yayını ise yine Understation'da U.L.a.Ş'ın da katılacağı bir yayın ile gerçekleştirelecektir.
Albümün Künyesi ;
Feat - Fuat Ergin, Pit10, Deniz Gürzumar
Kapak Fotoğrafları - Mert N. Altınay
Klip : Peak Music Production
Etkinlik : ''Olduğum Gibi'' Albüm tanıtım yayını
Sunucu : CrowL
Konu : U.L.a.Ş
Tarih : 20 Mart 2009 - Cuma
Saat : 19.00
''Olduğum Gibi' ismini taşıyan albümde daha önceki tarzının sınırlarını zorlayan U.L.a.Ş, albümün en sert parçalarından biri olan ''Yaşayan bir şehir'' isimli parçaya çektiği klip ile yine uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.
13 Mart 2009 Cuma günü piyasaya çıkacak ''Olduğum gibi'' isimli albümün tanıtım yayını ise yine Understation'da U.L.a.Ş'ın da katılacağı bir yayın ile gerçekleştirelecektir.
Albümün Künyesi ;
Feat - Fuat Ergin, Pit10, Deniz Gürzumar
Kapak Fotoğrafları - Mert N. Altınay
Klip : Peak Music Production
Etkinlik : ''Olduğum Gibi'' Albüm tanıtım yayını
Sunucu : CrowL
Konu : U.L.a.Ş
Tarih : 20 Mart 2009 - Cuma
Saat : 19.00
Moderatör tarafında düzenlendi: