Critic

Critic

Kayıtlı Üye
Kişisel sayfam için biraz geç oldu.İsmim Oğuz 2 yıldır 18 yaşındayım :D Her şeyin farkına varabilen bir kişiliğe sahibim,takım tutmuyorum,hayal kurmak galiba en sevdiğim şeyler arasındadır.Dikkatimi çeken kitapları okurum.Kendi başıma ilk dinlediğim şarkı trance türünde bir şarkı olmuştu ve hala öyle devam ediyor.En sevdiğim sanatçı (prodüktör/dj) Hollanda'lı Tiesto'dur.Son 2 yıldır dinleyici kitlesinden çıkıp hobi olarak trance türünde şarkılar yapmaya başladım ve hala devam ediyorum.Saçmalamayı ve saçmalayan insanı çok severim.Ortam müsaitse o kişi ile ömür boyu sıkılmadan saçmalayabilirim.Okuduğunuz için teşekkürler =)

---> Critic

Olgunlugun yorumlardan belli.
Sacmalayan insanlari sevmen ilgimi cekti. Cok degisik bir tarz :)
Seni daha yakinda tanidigima sevindim her nekadar fazla detayli yazmis olmasanda.

---> Critic

Memnun Oldum Oguz Seni Tanimak Güzeldi :)))

Avatarina Bayiliorum Tarz Olmus Sanki Hapcircan :))))

---> Critic

Memnun Oldum Oguz Seni Tanimak Güzeldi :)))

Avatarina Bayiliorum Tarz Olmus Sanki Hapcircan :))))

:) Teşekkür ederim,ismini söylersen benim içinde güzel olur diye düşünüyorum.Hapşırmak mı :D Yeni fark ettim,gerçekten de öyle poz vermişim resmimde. =))

---> Critic

Olgunlugun yorumlardan belli.
Sacmalayan insanlari sevmen ilgimi cekti. Cok degisik bir tarz :)
Seni daha yakinda tanidigima sevindim her nekadar fazla detayli yazmis olmasanda.

Öncelikle zevkle okuduğum bu yorumlarına teşekkür ediyorum.Yeri geldiğinde komik bir kişiliğe sahip oluyorum,yeri geldiğinde mecliste konuşma yapar gibi konuşuyorum.Dediğim gibi her şey yerinde olmalı bence. =)) Bende çok memnun oldum.Zamanla ettiğimiz sohbetlerle daha yakından tanışırız inşallah abla.

---> Critic

Öncelikle zevkle okuduğum bu yorumlarına teşekkür ediyorum.Yeri geldiğinde komik bir kişiliğe sahip oluyorum,yeri geldiğinde mecliste konuşma yapar gibi konuşuyorum.Dediğim gibi her şey yerinde olmalı bence. =)) Bende çok memnun oldum.Zamanla ettiğimiz sohbetlerle daha yakından tanışırız inşallah abla.

Olmasi gerektigi gibisin kardesim. Zaten oyle olunmali. Mizah zamani mizah, ciddiyet zamani ciddiyet :)

---> Critic

Ozamn

Burdan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum
Memnun oldum reis :)

---> Critic

Hayırlı olsun sayfan. Seni tanımak güzel. :) Ayrıca saçmalamak güzel bir şey. Mesela şu an ben de saçmaladım her neyse :D

---> Critic

Ozamn

Burdan belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum
Memnun oldum reis :)

Teşekkürler reis,bende memnun oldum =)

hayırlı olsn seni tanımak güzeldi

Sohbetin bol olduğu bir zamanda karşılaşmak üzere,teşekkürler.

Hayırlı olsun sayfan. Seni tanımak güzel. :) Ayrıca saçmalamak güzel bir şey. Mesela şu an ben de saçmaladım her neyse :D

Teşekkürler bende biraz tanımış oldum seni,buda benim için güzel oldu.Evet güzel bir şey,adamını da bulman lazım. =)

---> Critic

[MENTION=154587]Critic[/MENTION] ben buradayım ne zaman tanımak istersen. :) Gerçi tanıtan konular var ama olsun. :)

---> Critic

Hehey ,.sacmalayan insan samimiyeti diye birsey var.Bende cok severiim :)Memnun oldum hemserim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri