Cristian: "3 Ocak'ta görüşürüz"

REiSS

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu, hakkında çıkarılan transfer dedikodularına kulak asmıyor.

Fenerbahçe'de devre arasında gönderilecek oyuncular arasında gösterilen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristian Baroni, son haftalarda sergilediği performansla herkesi şaşırtmış ve takımda kalmak istediğini kanıtlamıştı.

Yaptığı bu çıkışla Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da beğenisini kazanan Baroni, Sabah'a verdiği röportajda, hakkında çıkarılan transfer spekülasyonlarına kulak asmadığını söyledi. "Sezon başından beri 'Cristian gidiyor' diye haberler çıkıyor, ben onlara '3 Ocak'ta görüşürüz' diyorum. Fenerbahçe ile sözleşmem var ve ben burada sonuna kadar kalmak istiyorum." ifadelerini kullanarak, sarı-lacivertli formayı giymeye devam etmek istediğini anlatan Brezilyalı, ailesiyle İstanbul'da çok mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.

Atak yönünün zayıf olduğu konusunda yapılan eleştirilere de cevap veren oyuncu, "Taraftarlardan da maç sırasında çok tepki alıyorum farkındayım ama bu da beni negatif etkilemiyor. Çünkü ben Aykut Hoca ne istiyorsa onu yapıyorum. Sahada kafama göre bir şey yapamam." dedi ve teknik heyet'in savunma yönünü ön plana çıkarmasını istediği için atağa çok katkı sağlayamadığını söylerek kendini savundu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri