Cris Penaltı noktasını kazıyor !

Director23

Banned
S.B Elazığspor - Galatasaray maçı'nda Göksu Türkdoğan'ın penaltı vuruşunu kullanmadan önce Galatasaraylı oyuncu Cris'in penaltı noktasına gelerek kazdığı görülüyor !
Yayıncı kuruluşun kameralarına yansımayan ve sahada bulunan 4 tane hakemin görmediği bu anlar amatör kameralara yansıyor !
Penaltıyı kaçıran Elazığspor'lu oyuncu Göksu Türkdoğan'ın maçtan sonra ki açıklamaları ;
"Hakem penaltı kararı verdiğinde o vuruşu ben yapmak istedim. 3 sezondur Elazığspor'da forma giyiyorum ve kariyerimde hiç penaltı kaçırmadım. Penaltı atışından önce bir konsantrasyon düşüklüğü yaşadım çünkü Muslera yerde kaldığı için maç neredeyse durmuştu. Görüntülerde sanırım yok ama Cris, daha önce Bilica'nın yaptığı gibi penaltı noktasını ayağıyla kazıdı ve bozmaya çalıştı. Hatta bir takım arkadaşımla tartıştılar" dedi.

Ligtv den kaçar Director23 den kaçmaz ! :3cy19:

http://www.youtube.com/watch?v=4jXA...5K7MFc7o7xz3aElfL8scfD6pCAQizIQ&feature=inbox

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri