~~crazy_€da&g_m_z~~

crazy_eda

Bayan Üye
29/11/2007
Ewet süper bi gündü sabah sabah gmz ben herzmn oldu gibi okul bahcesinde milleti eleşdirdik şu şöle bu böle filan:D:Dsonra dier kızlar gmz beni çekimio pek yan yana gelmemizi isdemiolar biz konuşmaya başlayınca kendilerini yalnız hissediolarmış hahahahaha:D:Dnese bu gün tarih sınav sonuçları açıklancak gmz eminim şimdi sınıfda en yüksek alan olcak:D:D nese hocada dediki en düşük alan en yüksek alana çikolata alcak:D:D1.sınıf olayı gibi ne alakaysa:D nese ben diom gmz bak en yüksek sen alırsan en düşük ben alırsam aramızda çikolatanın hesabı olmas:D:D nese gmz tabe süper bi not aldı:D::Dbende öle sorun olmadı yane:D nese öle arasına girdik hade azcık ark müzik dinliyelim dedik çıkalım sonra derse girmeye üşendik 2gündür üşenioz ztn hazır ii not alma sefincide war dedim gmz gel bu derse girmiyelim gmz ztn dünden razı:D ögleden sonra 2 derse girelim bu önemli dedik nese biz gene daldık bakdık 2 dersde gitmiş:D nese dedik salla ders filan az dolaşalım dolaşdık geldik sonra gmz metroya ewe gönder sonra ewe git yoruldum öldüm:D bide birine çoqqq kızmışdım!!!..... dedim ewe gidim az yatim ama dayanamadım ewe gel pc başına geç:D:D
saat 1 gmz pc başından kalkarsa bende gidip yatcam
nese bu günlük bu kadar

:D:D:D

en düşük alan çikolata alıyo demek

bu sistem yeni cıkmıs olmalı :D:D:D

güzel bi günmüş :D paylaştığın için tesekkürler

paylaştığın için saoll balım:D:D ama sen de hep beni deşifre edion brs da kendini et yoqsa ben seni deşifre etcemm;););)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri