CosteLLazione'de Kimdir Diyenlere..

CosteLLazione

Kayıtlı Üye
Merhabalar Ben CosteLLazione Düşlerforum ailesine 18.01.2012 Çarşamba günü katılmış bulunmakdayım hayırlı olması dileğiyle...

Ad Soyad : Halil Ç.
Boy : 1.90
Kilo : 76
Saç : Kumral

Nerede , Saat kaçta , Hangi Tarihte Doğdum ?
19.10.1994 Tarihinde İstanbul/Beyoğlu ilçesinde saat 17:00 da dünyaya gelmisim

Nerede Yaşıyorum , Nereliyim ?
İstanbul Kasımpasa'Da ikamet ediyorum.Giresun/Görele liyim.

Ne tür işlerde çalıştım , Nerede çalışıyorum ?
lise 1 den beri hem okuyorum hem calısıyorm İstanbul nişantasında bir spor giyim magazasında part-time calısıyordum.Bu sene staj oldugundan dolayı AKOM [ Afet Kordinasyon Merkezi ] stajerim.

Sporla Alakam ?
Kasımpasa Spor Kulübünde Oynamakdaydm 1 sene önceye kadar.Su anda sadece okul macları ve mahalle macları =) Neden Bırakdım Ailevi Sebeblerden dolayı.

En sevdigim Renk?
Mavi

En Sevdigim Dizi?
Kurtlar Vadisi,Sakarya Fırat

Kötü Alışkanlık?
Maalesef 4 senedir Sigara Var.

En sevdigim Yemek ?
Barbunya.

Tuttugum Takım?
Semt-i Aşk Kasımpasa

Ve benim icin en önemli olan Nickim.!
CosteLLazione ~~ > Takım Yıldızı ~~> 5 senedir kullanmakdaym...

[ Counter Strike Ünlü Türk Oyuncularından Biri Olan ve 3 sene önce hayatını Kaybeden Hakan abimden gelme bir nickdir Yanlış Okumayınız ve Kullanmayınız..! (Dipnot=Öz abim değildir.)]
* Okudugun İçin Teşekkürler Arkadasım Aklıma Başka Şeyler Gelirse İlave Edecegim Tanısdıgım İcin Memnun Oldum *​

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> CosteLLazione'de Kimdir Diyenlere..

hoş geldin Halil keyifli forumlar dilerim kendini güzel tanıtmışsın
bir hatırlatma yapayım sitede soy isim paylaşmak yasak dikkat edersen sevinirim :)

Güzel tanıtmışın kendini tanışştıgıma memnun oldum halil hoşgeldin tekrardan...

Hoşgeldin Halil tekrardan gayet acık anlatmışsın kendini umarım ilerde istedigin yerlere gelebilirsin..Ayrıca 18 yasındasın ve 4 senedir sigara içiyosun o körpe ciğerlere yazık umarım bu kötü alışkanlıgıda bırakırsın.

Hoşgeldin Halil tekrardan gayet acık anlatmışsın kendini umarım ilerde istedigin yerlere gelebilirsin..Ayrıca 18 yasındasın ve 4 senedir sigara içiyosun o körpe ciğerlere yazık umarım bu kötü alışkanlıgıda bırakırsın.

değerli yorumumuz için teşekkr ederim yapabilecek bir şey yok hayat..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri