CosteLLazione
Kayıtlı Üye
Merhabalar Ben CosteLLazione Düşlerforum ailesine 18.01.2012 Çarşamba günü katılmış bulunmakdayım hayırlı olması dileğiyle...
Ad Soyad : Halil Ç.
Boy : 1.90
Kilo : 76
Saç : Kumral
Nerede , Saat kaçta , Hangi Tarihte Doğdum ?
19.10.1994 Tarihinde İstanbul/Beyoğlu ilçesinde saat 17:00 da dünyaya gelmisim
Nerede Yaşıyorum , Nereliyim ?
İstanbul Kasımpasa'Da ikamet ediyorum.Giresun/Görele liyim.
Ne tür işlerde çalıştım , Nerede çalışıyorum ?
lise 1 den beri hem okuyorum hem calısıyorm İstanbul nişantasında bir spor giyim magazasında part-time calısıyordum.Bu sene staj oldugundan dolayı AKOM [ Afet Kordinasyon Merkezi ] stajerim.
Sporla Alakam ?
Kasımpasa Spor Kulübünde Oynamakdaydm 1 sene önceye kadar.Su anda sadece okul macları ve mahalle macları =) Neden Bırakdım Ailevi Sebeblerden dolayı.
En sevdigim Renk?
Mavi
En Sevdigim Dizi?
Kurtlar Vadisi,Sakarya Fırat
Kötü Alışkanlık?
Maalesef 4 senedir Sigara Var.
En sevdigim Yemek ?
Barbunya.
Tuttugum Takım?
Semt-i Aşk Kasımpasa
Ad Soyad : Halil Ç.
Boy : 1.90
Kilo : 76
Saç : Kumral
Nerede , Saat kaçta , Hangi Tarihte Doğdum ?
19.10.1994 Tarihinde İstanbul/Beyoğlu ilçesinde saat 17:00 da dünyaya gelmisim
Nerede Yaşıyorum , Nereliyim ?
İstanbul Kasımpasa'Da ikamet ediyorum.Giresun/Görele liyim.
Ne tür işlerde çalıştım , Nerede çalışıyorum ?
lise 1 den beri hem okuyorum hem calısıyorm İstanbul nişantasında bir spor giyim magazasında part-time calısıyordum.Bu sene staj oldugundan dolayı AKOM [ Afet Kordinasyon Merkezi ] stajerim.
Sporla Alakam ?
Kasımpasa Spor Kulübünde Oynamakdaydm 1 sene önceye kadar.Su anda sadece okul macları ve mahalle macları =) Neden Bırakdım Ailevi Sebeblerden dolayı.
En sevdigim Renk?
Mavi
En Sevdigim Dizi?
Kurtlar Vadisi,Sakarya Fırat
Kötü Alışkanlık?
Maalesef 4 senedir Sigara Var.
En sevdigim Yemek ?
Barbunya.
Tuttugum Takım?
Semt-i Aşk Kasımpasa
Ve benim icin en önemli olan Nickim.!
CosteLLazione ~~ > Takım Yıldızı ~~> 5 senedir kullanmakdaym...
[ Counter Strike Ünlü Türk Oyuncularından Biri Olan ve 3 sene önce hayatını Kaybeden Hakan abimden gelme bir nickdir Yanlış Okumayınız ve Kullanmayınız..! (Dipnot=Öz abim değildir.)]
* Okudugun İçin Teşekkürler Arkadasım Aklıma Başka Şeyler Gelirse İlave Edecegim Tanısdıgım İcin Memnun Oldum *
CosteLLazione ~~ > Takım Yıldızı ~~> 5 senedir kullanmakdaym...
[ Counter Strike Ünlü Türk Oyuncularından Biri Olan ve 3 sene önce hayatını Kaybeden Hakan abimden gelme bir nickdir Yanlış Okumayınız ve Kullanmayınız..! (Dipnot=Öz abim değildir.)]
* Okudugun İçin Teşekkürler Arkadasım Aklıma Başka Şeyler Gelirse İlave Edecegim Tanısdıgım İcin Memnun Oldum *
Moderatör tarafında düzenlendi: