Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Tem 2010 #2 ---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? Evet :$
DiReNiS Bayan Üye 1 Tem 2010 #3 ---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? Delimisin D: 15 saat ayakkabı içinde kalmış çorap koklanır mı hiç D: D:
---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? Delimisin D: 15 saat ayakkabı içinde kalmış çorap koklanır mı hiç D: D:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Tem 2010 #4 ---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? bende alışkanlık var çorap görünce muhakkak kokluyorum :/
DiReNiS Bayan Üye 1 Tem 2010 #6 ---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? Until The Grave' Alıntı: bende alışkanlık var çorap görünce muhakkak kokluyorum :/ Genişletmek için tıkla ... Bende de tiksinti var... Yepyeni çorapta olsa,,tertemiz yeni yıkanmış da olsa,parmak ucuyla tutar naklini yaparım D: Bu obsesfiliğime sebep olan,biricik babam ve erkek kardeşim saolsun D:
---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? Until The Grave' Alıntı: bende alışkanlık var çorap görünce muhakkak kokluyorum :/ Genişletmek için tıkla ... Bende de tiksinti var... Yepyeni çorapta olsa,,tertemiz yeni yıkanmış da olsa,parmak ucuyla tutar naklini yaparım D: Bu obsesfiliğime sebep olan,biricik babam ve erkek kardeşim saolsun D:
sEmih Kayıtlı Üye 1 Tem 2010 #9 ---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? Kokuyo diye israr eden oLursa kokLarım hahaha
kedimaya Bayan Üye 6 Tem 2010 #17 ---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? ne koklaması ayaklarımı birbirine sürterek çıkarıyorum hatta çorabı D:
---> Çorabınızı Çıkartınca Koklarmısınız? ne koklaması ayaklarımı birbirine sürterek çıkarıyorum hatta çorabı D: