Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ?
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #2 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? evet kesinlikle var
Silencio Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #3 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? evet var
Valetta Bayan Üye 6 Tem 2012 #4 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? Her zaman değil ama bazen atıyorum
Deniz kızı Bayan Üye 6 Tem 2012 #5 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? Bazen.
REiSS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #6 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? Var-dı
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #7 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? Evet,var. Hatta başarırsam bir sevinç gösterisi bile yapıyorum.
---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? Evet,var. Hatta başarırsam bir sevinç gösterisi bile yapıyorum.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 8 Tem 2012 #8 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? Okulda vardı. Evde yok
kayipruh Kayıtlı Üye 22 Tem 2012 #9 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? evet
Rolerya Bayan Üye 11 Ağu 2012 #12 ---> Çöp kutusuna basket atmak gibi bir alışkanlığınız var mı ? her zaman