Combat Arms Europe 2009

anaToL!aFiRe

Kayıtlı Üye

Combat Arms Europe 2009

Combat Arms Europe 2009 oyunu sizi bilgisayarinizin basina kilitleyecek ve eglenceli dakikalar gecirmenizi saglayacak sahane bir oyundur. Oyunun icinde bes cesit oynayabileceginiz bolum bulunuyor ve bunlari siralayacak olursak; 1- takim savaslari ile yok etme, 2- Tek kisiyle oynan bir ordu ile herkezle savasma, 3- Dusmanlari bulup yok etme, 4- bayraklari ele gecirip kapma, 5- son olarak ise casuslari avmak. Bu oyunu ilk kurdugunuzda basit bir uyelik yapmanizi istiyor ve bunu yaptiktan sonra oyuna giriyorsunuz ve T - R tuslarina basiyorsunuz. Sonra rutbeniz artiyor Paralariniz cogaliyor ve kendinize ozel odalar acabiliyosunuz. Oyunda ise 1-2-3-4 butonlari ile kendinize silahlar secebilirsiniz. Ayrica bu oyun tamamen ucretsizdir.

Download

---> Combat Arms Europe 2009

adminim bende her türk evladı gidi gidip bi kaç fransız japon ing vurayım daga taşa ateş edeyim dedim bizim kankalarda iyi sardırmış kendine oyunu oyunda güzel Allah var
yanlız bu oyun cok kasılıyo bende benim pc 4-5 yıllık pc neyden kaynaklanıyo anlam veremedim cok pc iç prosödür ünden anlamam yrd ede bilirmisiniz?

İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Professional
Anakart AdAsus P5GC-MX/GBL (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) 82945G Express Chipset Family (128 MB)
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

hiç kimse ilgilenmeyecek se acılan konulara en azından bakmayacak argo küfür vs gibi varmı diye yada üyelerin bi ihtiyacı varmı diye o zaman bu kadar bin tane mod süper mod ne işe yarıyo sırf konu acıp durmak içinmi
bana deyer vermeyecekse ilgilenmeyecekse cokmu lazım onun konusu bana
insan merak eder gene bakar bizler nasıl güzel şeyler oldugunda taktir ede biliyor ve bunu acık acık söyleye biliyosak burdaki duyarsızlıgı da söyleye bilmemiz lazım

ben bu yazıyı yazalaı ne kadar oldu hala modlar abuk subuk konular acıp admin gözüne girmenin peşinde
onun gözüne girecegine benim gözüme gir ilgilen özel oldugum sitede olmamın sizlerin arasında olmamın bi nedeni oldugunu deyer verlidigini anlıyım:((((

Son düzenleme:

suan 30 konu acılıyo ve ekranda güncel tuta bilmek için flood yapmak zorudna kalıyorum yöneticilere ulaşa bilecegim bi baglantı yok lütfen o kadar konu açmak yerine bi kişi bi dk dursun baksın

Ekran Kartın Küçük.

Ondan Kaldırmıyordur.

128 mb baya bi kücük.

Yok Est.

bugun biraz işlerim vardı

daha yeni gecebildim pc başına.

görmedim konuyuda o yüzden.

herkezin kendine göre görevleri yapması gereken işleri var buda senin işin oldugunu düşünmüyorum acıkcası kesinliklede sana karşı söylenmiş olan bi söz deyil

yinede cok tşk ederim ilgili oldugun için bi mod kadar ilgili bi admin kadar mütavazi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri