Colman, Hacıosmanoğlu'nu İkna Etti!

Görünmezadam

Kayıtlı Üye
Colman, Başkan Hacıosmanoğlu'na, 'Riera beni tahrik etti. Bir anlık refleksti. Bilerek kart gördüğümü düşünüyorsanız bana izin vermeyin' dedi.
rabzonspor'da Gustavo Colman'ın Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmesi Teknik Direktör Mustafa Akçay'ı isyan ettirirken, Arjantinli oyuncu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından hazırlık kampına kadar izin aldı. Pozisyonda tahrik edildiğini ileri süren Colman, “Hakemin kararının ardından topu almaya yöneldim. Riera küfür edip, beni tahrik etti. Bir anlık refleksti. Bilerek kart gördüğümü söyleyenlerin ön yargılı olduğunu düşünüyorum” dedi.Colman, “Erken tatile gitmek için oyundan kendisini attırdı” şeklindeki eleştirileri hak etmediğini söylerken, “Eğer benim kafamda öyle bir düşünce olsa bunu 70. dakikalarda değil, son dakikalarda da yapabilirdim. Ancak geçen sezonları da hesaba katarak böyle bir algı oluşturmaya çalışılıyor. Siz de böyle düşünüyorsanız o zaman bana izin vermeyin. Söylediğim gibi takımımı 10 kişi bıraktığım için üzgünüm” diye konuştu. Başkan Hacıosmanoğlu ise Colman'la yaptığı bu görüşmenin ardından Arjantinli oyuncuya ikinci yarı hazırlıklarına kadar izin verdi.
Basın sözcüsü Yakup Aslan ise Colman'ın ülkesine erken gitmek için kasıtlı şekilde kart gördüğünü düşünmediğini belirterek, “Başkanımızın da dediği gibi Colman'ın kart gördüğü pozisyonda provokasyon var. Durup dururken rakibine tekme atmadı. Yapmaması gereken bir hareketti ama öyle bir durumda da her oyuncunun yapabileceği bir şeydi. Kırmızı kart gören oyuncuya uygulanacak cezayı uygulayacağız. Kanaatim bu yönde” diye konuştu. Bu arada Teknik Direktör Mustafa Akçay, huzursuzluk çıkartmaması için ülkesine gönderilen Colman'ın ceza alması konusundaki ısrarını sürdürüyor. Bu konuda yönetime rapor vereceği bildirilen Akçay'ın, “Kimse bu takımdan üstün değil. Herkes takım arkadaşlarına saygılı olmalı” diyerek Arjantinli oyuncunun cezalandırılmasından yana olduğu ileri sürülüyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri