ÇöL ÇiÇeĞi 'nden İtiraf :o

Sonunda bende itiraf ediyorum...

Hoş içinizde bunu bilenlerde var.. :( ama hepinizle paylaşarak belki biraz olsun rahatlarım..
Bugünlerde içimde hat safhada çünkü bu his..

evet itiraf ediyorum...

BEN DENGESİZİM...!!! :eek: :8:

Ne zaman ne yapacağım hiç belli olmuyor.. sağım solum belli değil derler ya hani..
bende o sağ sol olayı sıfır :D hahaha

bi yandan çok güzel bu gelgitler..dengesizlikler... Hayatım bu yüzden hep hareketli..
çünkü ne yaparsam anlık kararlarla yapıyorum.. eğlenceli olmasına neden oluyor bu hayatımın

bi yandanda kötü :S kendimi bazı konularda kontrol altına alamıyorum:S:S bugün evet yarın hayırda diyebiliyrm :S

işin en ilginç yanıda bu gelgitlerin.. bu dengesizliğimin arasında aldığım kararların
kesinliği.. her konuda değil tabe hassas konularda :D

baştan hayır dediysem.. evete zor dönüşüyor :S

işte benim itirafımda böyle :8:

ortakım yorum yapmıycam!!!
okadar güsel anlatmışsınki saten apacık belli bişekilde anlatıyorsun kendini ....

bitane dengeli cıksa buttimden atıcam kendimi saten :D

gelgitlerle gelmemişmiyiz dünyaya bu tip şeyler herkesin hayatında mevcut paylaştığın için teşekkürler gülsüm

evet herkezin hayatında mevcut.. bende daha fazla tek fark o ;)

bende denqesizim

havalardandır hawaLardan :p

ondanmı dersin ablam :D bursa karlı ondan hem melek hemde şeytanım buaralar :D:p

'CooLMaSter' biLiyordum ama bılmıyenLer ıcın guzel ıtıraf hahaha

hıhh2hıhh sen kendine bak :8:

dengesizlik iyidir ya gulsum :p

benimde anlik ruh halim cok degisir kendimden korkuyom bazen o derece :p

dengesizlik bi insana bu kadar mi yakisir gulsum :p :D

hii ama su var :|

dengesizligine sordunmu senden memnun mu ? :p

herkezde var dengesizlik mesela bende :)

sakin sakin duruyom herşey normal kendimdeyim ortam açılıyo 1 makara 2 makara derken 3de denge bozuluyo xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri