çöl çiçeği
Banned
Sonunda bende itiraf ediyorum...
Hoş içinizde bunu bilenlerde var.. ama hepinizle paylaşarak belki biraz olsun rahatlarım..
Bugünlerde içimde hat safhada çünkü bu his..
evet itiraf ediyorum...
BEN DENGESİZİM...!!! :8:
Ne zaman ne yapacağım hiç belli olmuyor.. sağım solum belli değil derler ya hani..
bende o sağ sol olayı sıfır hahaha
bi yandan çok güzel bu gelgitler..dengesizlikler... Hayatım bu yüzden hep hareketli..
çünkü ne yaparsam anlık kararlarla yapıyorum.. eğlenceli olmasına neden oluyor bu hayatımın
bi yandanda kötü :S kendimi bazı konularda kontrol altına alamıyorum:S:S bugün evet yarın hayırda diyebiliyrm :S
işin en ilginç yanıda bu gelgitlerin.. bu dengesizliğimin arasında aldığım kararların
kesinliği.. her konuda değil tabe hassas konularda
baştan hayır dediysem.. evete zor dönüşüyor :S
işte benim itirafımda böyle :8:
Hoş içinizde bunu bilenlerde var.. ama hepinizle paylaşarak belki biraz olsun rahatlarım..
Bugünlerde içimde hat safhada çünkü bu his..
evet itiraf ediyorum...
BEN DENGESİZİM...!!! :8:
Ne zaman ne yapacağım hiç belli olmuyor.. sağım solum belli değil derler ya hani..
bende o sağ sol olayı sıfır hahaha
bi yandan çok güzel bu gelgitler..dengesizlikler... Hayatım bu yüzden hep hareketli..
çünkü ne yaparsam anlık kararlarla yapıyorum.. eğlenceli olmasına neden oluyor bu hayatımın
bi yandanda kötü :S kendimi bazı konularda kontrol altına alamıyorum:S:S bugün evet yarın hayırda diyebiliyrm :S
işin en ilginç yanıda bu gelgitlerin.. bu dengesizliğimin arasında aldığım kararların
kesinliği.. her konuda değil tabe hassas konularda
baştan hayır dediysem.. evete zor dönüşüyor :S
işte benim itirafımda böyle :8: