çokk mutsuzum

umutsuzvaka

Bayan Üye
arkadaşlar selam acil yardıma ihtiyacım var.sevgilim beni aldatıo sanal ortamdan ve birbirimizi sevioruz.ayrılık söz konusu bile değil.kız da beni bilio.ama bırakmıo.napmalıyım :(

Son düzenleme:
---> çokk mutsuzum

ya ayrılmak söz konusu değil 2mizde çok seviyoruz birbirimiz nette tanışmış.kızla konuşuo.bide kız bana aramızdan çık die mesaj attı.akşam sevgilim sildi kızı.dedi sevgilim öğrendi die.ama ben uyuduktan sonra yine konuşmuşlar :(

---> çokk mutsuzum

sen nerden tanıosun ki kızı ...internette madem kızla tanşmış birbirimizi sevioruz demen yanlış

---> çokk mutsuzum

ben kızı tanımıyorum.konumalarini gördüm.kızlada konuştum 3 kere.ve kız bana sevgilimin arkadaşinin sevgilisi olduğunu söledi.yani kız okadar geniş.bnm varlığımı kabul edio.bn biliorum sevgilim bni çok sevio.birbirimizden kopamyoruz.çok kavga ettiğimiz oldu ama bırakmadık birbirimizi.bişi yaptığı yok normalde.gidip kimseyle görüşmez.evden çıkmaz.beraber yaşiyoruz.ama böyle net ort******* kızlarla konuşuo işte.napmalıyım?beynim durdu bu kızdan nasl kurtulucam

---> çokk mutsuzum

arkadaşlar kusura bakmayın.ben forumda yeni olduğum için neyi nereye paylaşıcam bilmiorum.burdan yazmaya mi sevam etmeyim hep.ayrılamam ki çok seviyorum.oda sevio.ama bunu neden yaptı bi türlü anlayamdım.bu ilşkiyi bitirmeden bu sorunu nasl çözücem

---> çokk mutsuzum

buradan devam edebilirsin yazmaya.

sadece şunu söleycem nasıl çözümliyceğin sana kalmış
ama aldatıldığını bile bil bir sevdaya devem etmek aptallık olur.
eğre seni sevseydi bir başkasına gitmezdi.

---> çokk mutsuzum

Sevdiği için mi netten kız buldu hadi buldu sildi sen uyuduktan sonra yine seni sevdiği içinmi konuştu :)
Ayrıl gitsin :)

---> çokk mutsuzum

konuyu burda açtınız ve burdan devm edeniz
aksi takdirde bir başka yerde açarsanız ban yiyebilirisniz.

---> çokk mutsuzum

biz 1.5 senede okadar kötü kavgalar ettik ki 2mizde bırakıp gitmeyi bigün bile düşünmedik.bn sevgilimle yaşıyorum.ve evden hiç çıkmaz telefonu bile bende.kimse aramaz.kimseyi aramaz.ama bu net yok mu bni çile çıkartıo.nette öle makara falan konuşo insanlarla.böle bişey yapacaği aklıma gelmezdi.bnm amacım ayrılmak değil.bu olayı çözmen lazm oda sevio biliorum.ama neden yapmiş olabilir.acaba sıkıldımı?ya da hep bnmle hep evde die zaman geçsin makara olsun die mi yaptı.yoksa görüşmeleri imkansiz.kız başka şehirde bide

---> çokk mutsuzum

İnterneti kes

zaten başka şehirdeymiş madem unutur gider fazla takma bunları

---> çokk mutsuzum

olumlu cümleler sarfetmek isterdim ama bu kabul görecek birşey değil.Bence al karşına konuş baktın anlamıyor aynı şeye devam ediyor.ayrıl.

---> çokk mutsuzum

bencede ayrıl derim seviyorum diyerek kandırma kendini üzülürsün hiç bekleme bile aldatıyorsa nasıl kabul ediyorsun anlamıyorum gururlu ol ve ayrıl derimm

---> çokk mutsuzum

o kız genişmiş sende baya genişsin yani, sende o kızın sevgilisine yazıl :H

---> çokk mutsuzum

o kız genişmiş sende baya genişsin yani, sende o kızın sevgilisine yazıl :H

---> çokk mutsuzum

çok ilginç hem sevdiğine eminsin bukadar neden aldattı peki o zaman zaman ver baktın hala aynı ortamlarda bırak gitsin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri