Çok Zor Aşk Bu

Nuyageva

Bayan Üye

Bu ne uzaklık?Bu ne aşılmaz mesafedir?Yakın olmaya çalıştıkça sana,umarsız kaçışların nedendir?Geçsen karşıma,dursan ah bi...Anlatacak o kadar çok şeyim var ki...

Duvarlar gibisin...Sesim sana değmeden çarpıyor yüreğime geri.Aç kulaklarını artık!Seviyorum diyorum!Seviyorum...Bırak bu anlamsız kaçışları.Tut ellerimden,yürü benimle acıyada,tatlıyada gözü kapalı...

Çok zorsun...Bi koşasım geliyor sana bağrım çatlaya çatlaya,bi kaçasım var dönüp ardına bakmadan,hıçkıra hıçkıra...Gözümün sağanağını dindirsen hani ya?Çaresizce bir sıcak bakışını bekliyorum sana koşar adım varmaya...Gözün gözüme ilişmedi daha...Ne uzak limanlara hâyâl kurarsın ki?Burdayim işte!Burda!Yanıbaşında...

Kolum kanadım nicedir tutmuyor...Huysuz çocuklar gibi dudak büküp,omuz silkiyorum hayata.Oysa gelse senden bir ümit kalbim olmaz mı aşkın karargâhı?Hisset artık beni...Bak gör kalbim sana nasıl sere serpe...Öyle sıcak,öyle masum,öyle sevgi dolu ki sana,güneşi yanlış gökyüzlerinde arama...Işık bende sevdiğim...Bir sanadır gündüzüm,bir sanadır kabir azabı gecelerim.Beklediğim....Gündüzüne,gecene talibim...

Kaçıncı dinleyişim bu şarkıyı...Sanki sana yazılmış her satırı:

''Ben seni bir kere bile öpmedim ki
Varlığım sanki hep senindi
Bir gülüş,bir bakış bekledim durdum
Bir selamın gelmedi...

Alın yazım saklanır kaderimde
Sen benimsin yalnız hayallerimde
Aşkın beni çözen tek cevapsız bilmece
Biliyorsun değil mi?

Çok zor...Aşk bu...
Yok ki karşılığı sende
Çok zor...Aşk bu...
Yok ki benzeri...

Ben sana hiç ihanet etmedim ki
Başka kimseyi düşünmedim ki
Bekledim,özledim,küstüm,barıştım
Kalbim hep seninleydi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri