Çok Üzgünüm Yardım Edin Lütfen

king_sivas

Kayıtlı Üye
sevgilim benden ayrılmak istediğini söyledi nedeni ise halen eski sevgilisini unutamamış olması imiş .
Yardım Edin Çok Üzgün Durumdayım
ama eski sevgilisi bunu aldatmış zamanında .

Ama ben kızı çok seviyorum .

yarın buluşmak için mesaj attım muhtemelen gelir

sizce ne yapmalıyım ??? :( :(

---> Çok Üzgünüm Yardım Edin Lütfen

kız çelişkili yani tutarsız davranıyosa yol ver gitsin çünkü sana tutarsız bir ilişkiden fayda gelmez kardeşim yoksa çok başın ağrır eğer kız arkadaşın gerçekten onu unutamamış ve hala o gönlü ondaysa ben derimki yol yakınken vazgec bu sevdadan cok sevmene yazık gözün bi başkasını görmüyosada bu bişiyi değiştirmez olan sana olur

bir aşkta güvensizlik tutarsızlık varsa ben o kızdan değil o aşktan şüphelenirim

kız çelişkili yani tutarsız davranıyosa yol ver gitsin çünkü sana tutarsız bir ilişkiden fayda gelmez kardeşim yoksa çok başın ağrır eğer kız arkadaşın gerçekten onu unutamamış ve hala o gönlü ondaysa ben derimki yol yakınken vazgec bu sevdadan cok sevmene yazık gözün bi başkasını görmüyosada bu bişiyi değiştirmez olan sana olur

bir aşkta güvensizlik tutarsızlık varsa ben o kızdan değil o aşktan şüphelenirim

yardımınız için teşekkür ederim ama kardeşim seviyorum vazgeçmek elimde değilki dalga olsaydı hemen terk ederdim

ama ilk defa sevdim

sence yarın onu nasıl ikna edebilirim ?

üzme tatlı canını bu dünya böyle :( ne kadar çok seversen o kadar çok canın yanar
Umarım çabuk atlatırsın :(

bence onu cok etkili bir şekilde ikna etmelisin cok içten ve samimi olmalısın ona karşı gözlerinin içine bakarak konuş ondan öğrenmek istediğin şeyi mutlaka ona doğrudan sor ağzında kelimeleri eveleyip geveleme sakın birde sen konuşurken o seni dinliyomu aklı sendemi yoksa başka biyerdemi diye onu iyice bi incele süz. daha nediyim umarım sana olan duygularında haklı çıkar ve tekrardan sana geri döner allah sizi mutlu bahtiyar etsin

Onu seviyorken mutlu edemez seni..Bu durumu ne kadar çabuk kabullenebilirsen yararına olur..zaman ver kıza unutur belki eski sevdiğini..
Umarım bi çözüm bulursun,hayırlısı neyse öyle olsun..

Kız baskasına gitmişse yolu açık olsun kardeş. Senden kopan kızdan hayır yok bunu söylüyüm sana çünkü senden ayrılmış sen geri getirsen de gene gider. Bırak yolu açık olsun

bence onu cok etkili bir şekilde ikna etmelisin cok içten ve samimi olmalısın ona karşı gözlerinin içine bakarak konuş ondan öğrenmek istediğin şeyi mutlaka ona doğrudan sor ağzında kelimeleri eveleyip geveleme sakın birde sen konuşurken o seni dinliyomu aklı sendemi yoksa başka biyerdemi diye onu iyice bi incele süz. daha nediyim umarım sana olan duygularında haklı çıkar ve tekrardan sana geri döner allah sizi mutlu bahtiyar etsin

kız gitmiş geri getirsen ne fayda yhaa hahaha

sen oldugun halde hala sana eski sevgilimi unutamadım ayrılalım diyorsa
sen o kızdan umudu kes ondan hayır gelmez sana emin ol :)
sen ikna etsen ne olcakkki istediğin kadar mutlu ol onun aklından
eskisi hala cıkmaz bence bosuna ugrasma değmez :)

o kızdan sana fayda yok şimdi geri çekilmezsen ilerde daha çok üzülürsün

semihcimde aslıcımda haklılar kardeş gel sen bizi dinle anladım cok seviosun ama kız aynı karşılığı vermiyo sanırım ama umarım bişiler gelişir senin lehine bi umut küçükte olsa içinde yer alsın yinede umudunu yitirme kardeş

Onuda anLaman Lazim bence, eski sevgiLisini unutamamasi normaL
Snde üzme kendinii zamana birak ßöyLe i$Lerii...
Ama arkadasLarin dediqi gißi o kizdan sana hayir qeLmez kendini üzmüs oLursun hep;)

salla gitsin unutmadıysa
senn hala onu düşünmen kazanmaya çalışman yanlış

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri