Çok utandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HayaList

Bayan Üye
Lisedeyken, hatta lise boyunca bir çocuğa aşıktım.

Birgün sınıftan bir erkek arkadaşım bir arkadaşının benden hoşlandığını söyledi.

Neyse tanıştık, çıkmaya başladık biz; sevmiyorum ama hiç onu.

Böyle bir hafta falan olmuş.. Ben çok yakın bir kız arkadaşıma onu unutamıyorum diye bir mesaj attım.

O sırada da sevgilimin yanındayım.

Meğersem kıza değil de çocuğa mesaj atmışım. Hemen gidip telefonundan silecektimki mesajı gördü.

Nasıl utandım anlatamam, ama tek bir kelime bile etmedi,hesap sormadı.

Evime bıraktı beni, bişey diyemedim.

Sonra ayrıldım :)

.

---> Çok utandım

Yazık Çocuga :)
Ama helal olsun birsey dememiş ben olcam :D off

---> Çok utandım

[MENTION=157575]She`[/MENTION] hee bişey demedi ama sevmediğini de gösterdi :)

[MENTION=156189]ozgur20[/MENTION] aynen iyikide yanlışlıkla atmışım :D sonra o mesaj attığım kızla çıktı ş.. :)

---> Çok utandım

Şşşştttt :D Tamam boş ver sen en azından nasıl biri olduğunu öğrenmişsin :)

---> Çok utandım

Allah , seven kadının içine şüphe düşürmesin! Gerekirse adamın 7 göbek ceddine iner aradığını bulur ve haklıymışım der gider :) Zaten yanılanı daha görmedim...
ben durumu hep tam tersi ile değerlendirip karşılaştırma yaparım o yüzden böyle bir açıklama yapayım dedim neyse of yine sıkıldım gidiyom ben ya :p

---> Çok utandım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] beğenmiştim ve aklı başında biri olarak görmüştüm. Her zaman yanıldığım gibi yine yanılmışım tabii ki :)

---> Çok utandım

erkek asil davranmış heleki senin arkadaşınla çıkmasıda başlı başına cevap olmuş tabi egon seni kandırıp değmezmis zaten dedirtiyor farkına var yani bu gerçeğin :)

---> Çok utandım

[MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] gerçek olan şu ki ben başkasını sevdiğim için ondan ayrıldım.
Ama o başkasıyla çıkarak hele ki yakın arkadaşımla çıkarak karakterini ortaya koydu.
Bence gerçek budur.

---> Çok utandım

demek istediğimde bu gerçeği bu şekilde görmek seni rahatlatıyor.sen ben onu unutamadım diye mesaj at bi başka erkekleyken sonrada karakter : d

---> Çok utandım

O yakın arkadasim dediğinde az değilmis ama :D
Bu tür olaylar insanlara büyük ders veriyo bence

---> Çok utandım

[MENTION=157835]Morpheuses[/MENTION] kesinlikle. üstünden geçti zaten ne kurcaladıysam :D

---> Çok utandım

fazla yaşlıda değilim ama yeni nesilin aşklarını hiç ama hiç anlamıyorum ya???
ben ömrü hayatımda bir kere aşık oldum zaten ondan sonrasınıda hatırlamıyorum :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri