Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim)
Efsunkar Bayan Üye 27 Eki 2011 #2 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) )Allah bağışlasın..Çocuk böyle olur Ben alışkınım iki oğlumdan.. Teşekkürler
---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) )Allah bağışlasın..Çocuk böyle olur Ben alışkınım iki oğlumdan.. Teşekkürler
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #3 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) gözleri çok güzelmiş
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #5 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) Yemek yiyodum. Çok sağol yani
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #6 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) ''Guinnes Rekorları'' Bölümüne Taşıyorum :R
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #7 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) ben cocukları sevmıyorum buda tuz bıber ektı :S
yesil83 Bayan Üye 27 Eki 2011 #8 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) Efsunkar' Alıntı: )Allah bağışlasın..Çocuk böyle olur Ben alışkınım iki oğlumdan.. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... 2 cocugun mu var? aa ALLAH bagislasin, kac yasindalar? bu ne yaaaaaa cocuk severim ama temizini
---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) Efsunkar' Alıntı: )Allah bağışlasın..Çocuk böyle olur Ben alışkınım iki oğlumdan.. Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... 2 cocugun mu var? aa ALLAH bagislasin, kac yasindalar? bu ne yaaaaaa cocuk severim ama temizini
Baski34 Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #10 ---> Çok Tatlı (Yerim seni diyenleri görelim) İçindeki bütün kötülükLeri Boşaltmıs masaLLah hahaha