Çok şükür

mavikalem34

Kayıtlı Üye

Merhaba.
Burada yaradana teşekkürlerimizi, şükranlarımızı belirteceğiz.

Bu konu yaradanla kul arasında kalması gerekir. Amma Örnek olması bakımından belirtmek zorunluluğu olduğunu düşündüm.

İnşallah arkadaşlarımız faydalanırlar. Amaç iyice bozulmuş toplumumuzda,bazı şeylerin nasıl olması gerektiğine dair fikir verebilmektir. İyiyi, doğruyu, güzel-ahlakı , adaleti, ve hakkı desteklemek, savunmaktır kısaca.

Ne alakası var diyebilirsiniz. Alaka kurduğunuz zaman zaten sorun kalmamıştır. Sözler anlayanlara ve duyanlara söylenmiştir. Yoksa; yaradan zaten hepimizin gönlünü, kalbini biliyor. Dillendirmeye ihtiyaç olmadığı açıktır.

Ve bütün bunlar bizim şahsi düşüncelerimiz,duygularımızdır. İsteyen katılır, istemeyen katılmaz. Ve saf ve sade gönüle aittir. Ve sadece hayır amaçlanmıştır. Amin diyen herkese, gönülden evet diyen herkese teşekkür ediyorum.

Sağolun.

---> Çok şükür

Merhaba.

Yarabi bize bahşettiğin akıl sayesinde; senin farkında olmamızı, gücünü,kudretini, büyüklüğünü, merhametini görmemizi sağladığın için teşekkür ediyorum.

---> Çok şükür

Merhaba.
Yarabbi şeytana papucunu ters giydiren iki ayaklı yaratıklara karşı bize vermiş olduğun sabır için, öfkemize uyup gerekli tepkiyi vermemizi engellediğin için minnettarız,şükürler ediyoruz.

---> Çok şükür

Bütün kullarını; can siperane çalışan, insanların dertlerine deva olmak için, kendi sağlıklarını tehlikeye atan, halis kullarından olan, az sayıdaki muhteşem insanlara ulaşmalarını sağla yarabbii.

Bütün kullarının sağlıklarına kavuşmalarını, senin yolunda yürümelerini nasip eyle yarabii.

Bildiğimiz, bilmediğimiz bütün lütufların için sana minnettarız yarabbii.

Son düzenleme:
---> Çok şükür

merak ettim beyaz gomlekli caniler kim [MENTION=13867]mavi[/MENTION]kalem?

alip verdigimiz nefes icin hamd olsun...

---> Çok şükür

merhaba.

Kardeşimin kendi hastalığına ve başka hastalıklara bir haftadır direnme gücü verdiğin için minnettarız yarabbi.

Gücünü kuvvetini artır yarabbii. Sağlığına kavuşması için yardımlarını ve merhametini eksik etme yarabbii.

Senin yardımına ihtiyaç duyan bütün hastalarımızdan ve diğer kardeşlerimizden, yardımlarını esirgeme yarabbi.

Gösterdiğin mucizelere teşekkür ediyoruz.

Bizim için üzülen, yürekleri burkulan bütün dostlarımıza, hastalık ve acı gösterme yarabbii.

Bir mucize de hastalığını sona erdirerek göster yarabbii.

Bütün yaptıkların için minnettarız yarabbi.

---> Çok şükür

Merhaba.
Evet mucize Allahın sayesinde gerçekleşti. Yoğun bakımdan çıktı kardeşim. !0 gün kadar serviste yattı ve taburcu oldu.

Onkoloji uzmanı doktoruna yatak yaraları olduğunu söyledik ve uzatmadan enfeksiyon servisine sevkettirdi bizi. bir haftadan fazla kaldı. bu gün taburcu olacaktı. Ama sabahleyin bir sorun oluştu. yine bilinci azaldı. güç bela yoğun bakıma tekrar yatırdık. Ellerimizi açtık yaradana hem şükürlerimizi hemde isteklerimizi sunduk.
Haddimiz olmadan yeni mucizeler lütfetmesini istiyoruz.
Evet sahipsiz olmadığımızı, Yaşamın kendisi tarafından bahşedildiğini bizlere lütfetmesini istedik. Dilediği zaman nelerin imkansız olmadığını biliyoruz. buradan da izini ile sağsalim çıkmasını diliyoruz.

Evet asıl hastalığını yenip arslanlar gibi hayata dönmesini istiyoruz.

İnsana ömür biçmenin sadece rabbimize ait olduğunu bazı insanlarında öğrenmesini istiyoruz.

Evet meslekleri ne olursa olsun, bütün insanlar fani bir kuldur.

İlahlık sadece yaradana mahsustur.

Burada istediğiniz kadar ayrıcalıklı, istediğiniz kadar varlıklı olun; ilahi adeletin terazisi sizide tartacağı zaman elbette gelecektir.

Allah hesabınızı verirken sizlerin yardımcısı olsun. Bu yardıma çok ihtiyacınız olacaktır çok.

---> Çok şükür

Merhaba.
Malesef Hastamızı kaybetmiş bulunuyoruz.

Neticede, Kardeşim yaradandan geldi ve yaradana döndü.
Ve bizler yaradanın emirleri karşısında boynumuz kıldan ince diyoruz.

Her ne olursa olsun,resmin bütününde bizim görmediğimiz, bilmediğimiz ilahi bir bütünlük ve mühtiş bir planlamanın var olduğunu ve bunu hiçbir faninin değiştiremiyeceğini biliyoruz.

Amma velakin benim kardeşim kanserden ölmedi. Örümcek kafalı zihniyetlerin koyduğu pasif kalma tavrı nedeni ile rahmetli oldu.

Bana göre,
Bu örümcek kafalılar,bunu kendilerine verilmiş bir imtiyaz bir hak olarak görüyorlar.

Ve yaptılları işe bakılırsa ilahlık idda ediyorlar.

Ve dokunulamaz,ulaşılamaz zannediyorlar kendi kendilerini.
Kendilerinin de bir fani, bir aciz kul olduklarını düşünmeden hemde.

Ama yanıldıklarını söylemek zorundayım.
Yaradanın adeleti ergeç kendilerini bulacak,azrailden kaçma imkanları olmayacaktır.

Ayrıca benim bu zavallı,bu gariban halkım,yaptıklarının farkına vardığında, kendilerini kurtarmak için malesef çok geç olacaktır.

Ki bu ergeç olacaktır.

Ayrıca bizim zerre kadar hakkımız dahi olsa helal etmiyeceğiz.
Ve kendilerininde, bizlere ,başkalarına yaptıkları gibi,canından ,ciyerinden,en çok değer verdiklerinden bulmasını diliyoruz.

Bu dünyada kul adaletinin olmadığı aşikar.

ama ilahi adaletten kaçmanın mümkün olmadığıda gayet açıktır.
Biz kendilerini ilahi adelete havele ediyoruz.
Yaradandan hakkımızı korumasını talep ediyoruz.

Ve yaradan dan her ne gelirse gelsin hayırlı olduğuna inanıyoruz.
Evet şer ise yaradan dan değil kullarından gelmektedir.

Onların dahi yaradanın merhametine ihtiyaç duyacakları açıktır.
Allah onların da yardımcıları olsun.

Allah bütün kardeşlerimi de, yakınlarını da bunların eline düşmekten ve şerlerinden korusun diyorum.

---> Çok şükür

Merhaba.

Ünlü şairimiz karacaoğlan, sanki bizim durumumuzu anlatmış.

Evet bu siiri kardeşimde çok severdi.
ona armağan olsun.

Yaradanımızın da sevgisini ve merhametini esirgemeyeceğinden eminim.

GÖVEL ÖRDEK

Yeşil başlı gövel ördek
Uçar gider göle karşı
Eğricesin tel tel etmiş
Döker gider yare karşı

Telli turnam sökün gelir
İnci mercan yükün gelir
Elvan elvan kokun gelir
Yar oturmuş yele karşı

Şahinim var bazlarım var
Tel alışkın sazlarım var
Yare gizli sözlerim var
Diyemiyom ele karşı

Hani Karac'oğlan hani
Veren alır tatlı canı
Yakışmazsa öldür beni
Yeşil bağla ala karşı

( Şair Karacaoğlan ).

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri