ben kimse ile konuşmam !!!
H Hiphop_girL Bayan Üye 24 Nis 2010 #2 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? coğunlukla ortalıgı dagıtmak ısterım ama yapmam... uyurum kımseye dalaşmamak ıcın
---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? coğunlukla ortalıgı dagıtmak ısterım ama yapmam... uyurum kımseye dalaşmamak ıcın
^monaLİSA_! Bayan Üye 24 Nis 2010 #3 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Hiphop_girL' Alıntı: uyurum kımseye dalaşmamak ıcın Genişletmek için tıkla ... güzelmiş
---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Hiphop_girL' Alıntı: uyurum kımseye dalaşmamak ıcın Genişletmek için tıkla ... güzelmiş
DiReNiS Bayan Üye 24 Nis 2010 #4 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Kavgamı ederim çatır çatır.. Sonrada kendimi sahile atarım.. Beni en iyi sakinleştiren,denizin nefesi,dalgaların sesi..
---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Kavgamı ederim çatır çatır.. Sonrada kendimi sahile atarım.. Beni en iyi sakinleştiren,denizin nefesi,dalgaların sesi..
İnci 1907 Prenses 19 Haz 2010 #5 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? bi ajandan var kinimi ona kusarım hep
BravehearTs Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #6 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? birşey yapmamaya çalışırım sinirden burnum kanar
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 28 Haz 2010 #8 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Sinirlendiğim kişi karşımdaysa hali harap... Değilse umursamam.
---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Sinirlendiğim kişi karşımdaysa hali harap... Değilse umursamam.
FatoSS Bayan Üye 11 Tem 2010 #9 ---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Odama girerim kapıyı dangg diye çarparım duvara vururum biler fırlatırım bağırırım. Annemde Fatoş NOLUYOO diye bana bağırır..
---> Çok sinirlendiğinde ne yaparsın??? Odama girerim kapıyı dangg diye çarparım duvara vururum biler fırlatırım bağırırım. Annemde Fatoş NOLUYOO diye bana bağırır..