çok sıcak havalar bunaldım bide tatil çıktı başıma

angel_melissa

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu hafta kuzenlerim iremle öykü geldiler ve yorucu bi zaman geçirdik ve öyküyle ben testere 4 izledim öykü korkudan bakamadı hahahahahahahahaha hep koşuşturmaca vardı ve ben öyküyle çok iyi vakit geçirdik öykü hep facebooka giriyordu bende sabaha kadar pcnin başındaydım öyküye tuzaklar hazırladımhahahahahaha:150::150::150: öykü alacağın olsun sonra öyküyle annemle kardeşim mustafayla dışarı çıktık dolaştık gezdik alışverişe çıktık öykünün hiç elinden cep telefonu düşmedi hep elinde kızın cep telefonu vardı öyküde anormallik var çünkü hiç yatarken bile kız cep telefonuyla uğraşıyor artık gına geldi bana off:147::147: bide bu gece foxta samara var haberiniz olsun sonra öykü bazen facebooka girip kendi hesabına girip bana videolar gösteriyordu ve shrek çorumu izledik öyküyle ben gülmekten kendimize gelemedik ve bizde tatile gidiyoruz annemle babam kararlarını değiştirmişler :19::19::19::19: sabah erkenden çıkıcaz yola ama ben gece yolculuğunu istiyorum offf:19::19::91::91::91: sonra babamın teyzesi hülya halamla ve bizden küçük oan oğluyla bi sakin ormanlık bi yere gittik oradada vakit geçirdik orada bişiler yedik içtik sonra ben arabaya binerken tişörtümün üstüne arı kondu ben nasıl bağırıyorum görmeniz lazım babam aldı arıyı eline çok komikti çoook o sırada iremin annesiyle anneannesi evde oturuyorlardı çıkmak istemediler :101::101::151::151::3::3::184::184::11::11: öykü korkudan hiç bakamadı testereye hani testerede bi palyoço gibi bişi varya öykü onu görünce hiç bakamadı kız korkudan zangır zangır titriyordu ve bana habire sorup duruyordu bu hangi bölüm ne yapılıyor burada diye diye ya allahım ya çok komikti çook:11::11::11::11: bugunde yatağımdan kalktım pcyeyi açtım ve internete girdim ve burayı açtım girdim öyküyede sinir oldum niye çünkü hep elinde iki tane cep telefonu bide emrah diye bi çocukla büğtün gün her gün konuşup duruyordu ya baydı kız beni yani:91::91:

---> çok sıcak havalar bunaldım bide tatil çıktı başıma

İrem kaybolmadı mıydı yahu_?

Aaa bulunduya Hatice. Melissayı adım adım takip etmekteyim sor sen bana hahaha

bulundu allaha bin şükür gözünüz aydın bizimde gözümüz aydın

Diğer konuda öykü tükürmüştü yüzüne baya iyi vakit geçirmişsiniz hahaha

ama burada öykünün yüzüme tükürmediğini yazmamıştım

Sen sana tükürenlerle baya iyi vakit geçiriyorsun anladığım kadarıyla :D

Allahım...Ne olurrr melisa 7/24 online olll

nodukı gülünücek ne var lama gibi tüküren kuzenimzaten başımda ismi öykü

yoooo nerem komiki benim niye herkez babna gülüyo ben soytarı mıyım

ya melissa hergün yeni hikayeler uyduruosun bizi de meşgl ediosun nasıl birisin çözemedim ben:) dediklerin birbirini hiç tutmuyo ve konuşmaların çok tutarsız bi paragrafın için de kendinle çok çelişiosun_ bence sen bikaç gün dinlen şöyle bi kendinle ilgilen kendine gel çok ihtiyacın var buna:)

ben hikayelee uydurmuyorum ve hikayede yazmıyorum hikaye uydurmuyorum tamammı

tmm deil açtığın konuları bi oku ondna sonra kendini savun derim:)

allah melekler peygamberler şahit olsunkı yalan diyildir bunlar ve yalan söylemiyorum dalga geçmiyorum keklemiyorum ve duygu sömürüsü yapmıyorum be uydurma diyilller bunlar offff allahın meleklerin peygamberlerin üzerine yemin ediyorum

ikide birde yemin etme istersen yeminle değil doğruları konuşarak bizi inandırırsın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri