mehmetdilmen
Kayıtlı Üye
Ben 2 yıl önce antalyaya halamların evine gittim ilkdefa gitmiştim oraya ve yeni kişiler tanıdım halamın oğlunun kızını gördüm ilk defa tanıştık konuştukiyi arkadaş olduk bben ona deli gibi aşık oldum 2 yıldırda msnde fln konuşuyoruz kız bizim evimizdede gelip kaldı ve sonra gittiler belçikada yaşıyorlarmış 2 sende bir türkiyeye geliyorlar ve o belçikadayken ona açıldım senden hoşlanıyorum dedm kız çok sinirlendi veya öyle gözükmek istedi neyse zaman geçti yaz geldi bizim eve geldi yani istanbula tekrar ablmla samimi arkadaşlar kızla biz konuşmuyoruz tabi kız afyona gitti teyzesine 4 gün önce msnye girdi ve bna lütfen tekrar konuşalm ama düzgün konuş benmle dedi bana bende ne oldu fikrini ne değiştirdi bu kadar sinirliydin konuşmakk istemiyodun dedim oda sinirim geçti bide eskiden seninle ne güzel konuşuyoduk şimdi konuşmayınca bi garibime gidiyo dedi bende hmm dedim sonra bana benden hoşlanmış olabilirsin ama sende kalsın ve tekrar konuşalım dedi bende tamam dedim kırmamak için ben onu çok seviyorum oonun için kaç kızın çıkma teklifini red ettim 2 yıldır rahat uyuyamıyorum zamanla nasıl ona kendimi sevdiririm yardım edin lütfen teşşekürler şimdiden arkadaşlar