çok seviyorum

mehmetdilmen

Kayıtlı Üye
Ben 2 yıl önce antalyaya halamların evine gittim ilkdefa gitmiştim oraya ve yeni kişiler tanıdım halamın oğlunun kızını gördüm ilk defa tanıştık konuştukiyi arkadaş olduk bben ona deli gibi aşık oldum 2 yıldırda msnde fln konuşuyoruz kız bizim evimizdede gelip kaldı ve sonra gittiler belçikada yaşıyorlarmış 2 sende bir türkiyeye geliyorlar ve o belçikadayken ona açıldım senden hoşlanıyorum dedm kız çok sinirlendi veya öyle gözükmek istedi neyse zaman geçti yaz geldi bizim eve geldi yani istanbula tekrar ablmla samimi arkadaşlar kızla biz konuşmuyoruz tabi kız afyona gitti teyzesine 4 gün önce msnye girdi ve bna lütfen tekrar konuşalm ama düzgün konuş benmle dedi bana bende ne oldu fikrini ne değiştirdi bu kadar sinirliydin konuşmakk istemiyodun dedim oda sinirim geçti bide eskiden seninle ne güzel konuşuyoduk şimdi konuşmayınca bi garibime gidiyo dedi bende hmm dedim sonra bana benden hoşlanmış olabilirsin ama sende kalsın ve tekrar konuşalım dedi bende tamam dedim kırmamak için ben onu çok seviyorum oonun için kaç kızın çıkma teklifini red ettim 2 yıldır rahat uyuyamıyorum zamanla nasıl ona kendimi sevdiririm yardım edin lütfen teşşekürler şimdiden arkadaşlar

---> çok seviyorum

halanın oglunun kızı senın kuzenının kızı oluyor ve kendı ailenden bırısı ..

bilmem ailen nasıl bakıyor

---> çok seviyorum

vaLLa eger Kiz Senden HosLanmiosa istemiorsa uzak Dur ve daha az aci cek derim : )

MutLu oLurSun insALLAH...

---> çok seviyorum

sabır sabır......
ailen onaylıyorsa bıraz daha sabret ve onunla görüşmeye devam et :D

---> çok seviyorum

ailemde bi problem yok tek sorun kızı bundan sonraki zamanda nasıl etkilicem nasıl hoşlanmasını sağlicam ?

---> çok seviyorum

usteleme kızı sıkma oluruna bırak görüşmeye devam et hoşlandıgı şeylerı yapmaya özen göster ve en onemlısı onu mutlu et güldür bugune kadar hiç gülemedıgı kadar gülsün ve hiç mutlu olmadıgı kadar olsun.... en önemlısı bu bence :D:D

---> çok seviyorum

usteleme kızı sıkma oluruna bırak görüşmeye devam et hoşlandıgı şeylerı yapmaya özen göster ve en onemlısı onu mutlu et güldür bugune kadar hiç gülemedıgı kadar gülsün ve hiç mutlu olmadıgı kadar olsun.... en önemlısı bu bence :D:D

çok güzel cevap tşkrler +rep veriliyomu yeni üyeyim sana +rep vercm

---> çok seviyorum

onu çok seviyorum oonun için kaç kızın çıkma teklifini red ettim
Kızların nesli tükenmez be kardeş bak keyfine teklifleri değerlendirmeye bak (:)

o kız türkiyede olsa o platonik aşkın 2 yıl değil 2 gün bile sürmezdi.

yurtdışındaki insanlara bi sempati oluşur yaşamımızın belirli dönemlerinde.

Gelip geçici :pp

Hele birde yabancı dil konuştuklarında off bi anım canlandı gözümde ii güldürdün beniya şimdi hahaha

---> çok seviyorum

bi kızı iki yıldır etkileyemiyosan 2 yılda bir size gelip de 1 gün kaldığında 1 günde nasıl etkilicen?...Bnce vazgeç daha az acı çekersin.....:(

Son düzenleme:
---> çok seviyorum

çok güzel cevap tşkrler +rep veriliyomu yeni üyeyim sana +rep vercm

bnde sana verdim çünkü en azından kendini güzelce ifadee ediyosun bi işin ucunu brakmıyosun böle dewam edersen belkide kız senden hoşlanır ama ilk başta hatta yapmışsın uzun bi süre onla dost kalıp aşkını itiraf etmemişsin oda sna dost olarak alışmış...Aman düzelmesi kolay zor bişi deil..:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri