~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . .
GülCe1 Bayan Üye 19 Ara 2009 #2 ---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . harika... insan seviyor ama seveni bulamiyor...
©ﻕΞתς яΞiš Kayıtlı Üye 19 Ara 2009 #3 ---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . GülCe' Alıntı: harika... insan seviyor ama seveni bulamiyor... Genişletmek için tıkla ... Senin şu lafların :91:
---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . GülCe' Alıntı: harika... insan seviyor ama seveni bulamiyor... Genişletmek için tıkla ... Senin şu lafların :91:
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 19 Ara 2009 #4 ---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . GülCe' Alıntı: harika... insan seviyor ama seveni bulamiyor... Genişletmek için tıkla ... Katılmaktayım Konu İçin Teşekkürler.
---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . GülCe' Alıntı: harika... insan seviyor ama seveni bulamiyor... Genişletmek için tıkla ... Katılmaktayım Konu İçin Teşekkürler.
efsanekral12 Kayıtlı Üye 21 Ara 2009 #6 ---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . Çok sevdim onu,ama hiç bi zaman söyliemedim.Onun yüzüne baktıımda sanki içimden birşeyler gidior Belki bu dünyada belki ahirette napalım
---> ~ Çok Sevdim Onu , Tertemiz Sevdim . . Çok sevdim onu,ama hiç bi zaman söyliemedim.Onun yüzüne baktıımda sanki içimden birşeyler gidior Belki bu dünyada belki ahirette napalım