çok sevdiğim çok eski ve en büyük YALAN''ıma

hepsi_yalan

Bayan Üye
İşte yine yağmur yağıyor ve ben hala seni düşünüyorum. Bu durum ne şekilde sona erecek hiç bilmiyorum. Bildiğim tek şey bir an önce senden kurtulmam gerektiğim. Ama olmuyor işte, kaçıyorum sürekli, kaçıyorum farkındaysan. Yokluğunun içinde kurduğum hayalin, senin gerçekliliğin bambaşka… boşver diyorsunuz boş ver, gelmez o sana, gelse bile ama farklı. Biliyorum hepsini, bütün söylediklerinizi biliyorum, zaten diyorum ya her şey bambaşka… ama bu sefer hiç birinizi dinlemeyeceğim. Beklide her şey farklı olur, olmaz mı? Aynı olsa bile hiç önemli değil, mutsuzluk benim kaderim. Bana unut onu diyorsun canım arkadaşım unut! Sen unutabildin mi? Arkasından geceler boyu ağlamadın mı tek aşkına. Yanıtın ‘evet’ ise bana da öğret yolunu, ama hiç sanmıyorum unutabileceğini. Yoksa benim gibi uzaklara dalmanın nedeni kalbinin acısı değil mi? Neyse, ben yine yokluğunla savaşıyorum, hala gözlerinde aklım. Esir olduğum bu sensizlikte, her şey başlama sebebi olsun. Masum musun bilmiyorum, ya da bu aşk tek taraflımı çözemiyorum, bir öyle davranıyorsun bir böyle anlayamıyorum. Git gidebildiğin yere kadar ben seni sevdim; gözlerini, gülüşünü, her şeyini sevdim. Hayat zaten hep zalimce oynar oyunu. Önemli olan mutluluk, mutlu görünmem değil. Gülücüklerin elbette sahte olabilir. Ama hayata tutunmamın tek nedeni olan, gülücüklerin sahteyse ben niye yaşıyorum ki niye! Yine bir boşluğa bıraktım kendimi, yüreğim param parça. Bu kez son defa küseceğim hayata ve bir daha ne gözlerini nede gülüşlerini göreceğim kapkaranlık yapayalnız dünyamda

---> çok sevdiğim çok eski ve en büyük YALAN''ıma

Bu kez son defa küseceğim hayata ve bir daha ne gözlerini nede gülüşlerini göreceğim kapkaranlık yapayalnız dünyamda

cok güsel tesekkürler

---> çok sevdiğim çok eski ve en büyük YALAN''ıma

çok güzel ifade etmişsin aşkını yüreğine sağlık

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri