çok önemli modlar yardımcı olun!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> çok önemli modlar yardımcı olun!!

Yazıların ve Resimlerin Kaldırılması Yasak Oldugu İçin Mudahale Etmiyorum. Üzgünüm

ya nasıl olur bnm resimlerim haberim olmadan sizin sitenizde yayınlanıyor tazminat davasımı açmam lazım illa ya ?

Konuyu Dediklerinizin Doğru Olduğunu Varsayarak Yönetim Bölümüne Alıyorum. Kurucu Arkdaşalar İnceleyip Gerekeni Yapacaktır.

tamam o resimlerin silinmesi lazım bana aiit haberim yok aıldığından tesadüfen gördüm ve başımı belaya soktu resimler zaten

resimlerin googleden silinmesi için forumdan silinmesi lazım o yüzden gogglede çıkıor zaten ve resimlerin acil siinmesi lazım başım belaya girdi lütfen silin acil hemde silinmesi lazım ya :(((((((((((

Pardonda Tazminat Davasımı?

Şaka Yapıyorsunuz Değilmi?

Şansınıza Küfür , Hakaretmi Var?

Yalan Habermi Var?

http://www.google.com.tr/search?hl=...m=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1152&bih=762

İlk Önce Resimlerinizin Google'den Silinmesini Sağlayın

Bize Bildirin Forumdan Kaldıralım.

peki googlden nasıl silincek silinmesi için forumdan silinmesi gerekmiormu başka yolu varmı peki? googleden nasıl silinir resimler biliyorsanız söleyn lütfen konuyuda silin altında saçma sapan yorumlar yalmış küfür eden yada saçma sapan şeyler söyleyen var istemiyorum

peki googlden nasıl silincek silinmesi için forumdan silinmesi gerekmiormu başka yolu varmı peki? googleden nasıl silinir resimler biliyorsanız söleyn lütfen konuyuda silin altında saçma sapan yorumlar yalmış küfür eden yada saçma sapan şeyler söyleyen var istemiyorum

Googledeki Resimlerinizin Hiç Birinin Bizim Forumumuzla Alakası Yok

Doğal Olarak Siz Googleden Sildirdiğinizde Bizde Konuyu Sileriz.

Google İle İletişime Geçeceksiniz

http://www.google.com.tr/intl/tr/contact/index.html

Yukardaki Bağlantıdan İletişim Kurunuz.

sen ulas bana ımzamdakı adresten :) bakalım orjınal sensen yaparız belkı bır guzellık hacı.

ya yardımcı olun bana tüm reismlerin silinmesi lazım size özel mesajda gönderemiyorum nasıl ulaşcam :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri