Çok önemLi Arkadaslar Okuyun Lütfen.

Baski34

Kayıtlı Üye
Şimdi dostlar Tutturmuslar bi arabesk rap dıye varya boyle benı psikopata bagladılar abi Arabesk rap ne ya Rap 1970lerde sıyahların 2. sınıf hatta köpek muamelesı gormelerıyle baslayan ozamanınkı genclenır dertlerını sıkıntılarını anlatmak ıcın olusturdugu bır muzık turudur acıLımıda 'Rhythm And Poem'dur yada Ryhthm American poem'de dıyebılırız. Iste sıyahı ınsanların dertlerını nefretlerını kızgınlıklarını anlatan bır muzık turudur ve sokak stılıdır ve bu muzık turu bır ısyan bı baskaldırı bunyesınde olusmustur. Arabesk Rap ne o zaman Abi ! :mad: herhangıbı beate adamlar cengiz kurtoglunun esntrumantalını yada güllünün enstrumantelını ekleyıp parca yazıyo nekadar sacma ya nekadar sacma uzun yıllardır bu ısle ugrasıyorum cıdden utanıyorum artık. ınsanlara rap yapıyorum dedıgım zaman bana soyledıklerı sey bu cok mu sevıyosun o kızı :S Burdan onlara bı dortluk gondermek ıstıyorum !

Yovv ben seni sevdım
gece yolunu gozledım
sonrada yanlıslıkla uyuyup altıma ısedım sevgılım
neden gelmediin neden gelmediin.. Alın alın bak guzel bi ask sozu :S

---> Çok önemLi Arkadaslar Okuyun Lütfen.

Kemalettin Yılmaz

Bu benım psikiyastristim seninde işini görecektir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri