Çok mu şey istiyorum sizce?

prens61

Kayıtlı Üye
Merhaba arkdaşlar aranıza yeni katıldım. Aşığım seviyorum ve de onsuz yapamıyorum. Çok iyidik herşey çok güzeldi ama bir ara ayırcak gibi olduk ama yine Çıkıyoruz ama hiç ilgi göremiyorum artık. Hanımefendi bana çok soğuk davranıyor nedense bir aşkım demek bile zor geliyor artık ne yapmam gerek sizce bırakayım mı ipin ucunu biter mi sizce bu ilişki ne dersiniz. Yoruldum...

---> Çok mu şey istiyorum sizce?

Bir ilişkide taraflardan biri ''yoruldum'' kelimesini kullanııyorsa zaten o ilişki bitmiş demektir. İpin ucu çoktan kaçmış arkadaşım senin elinden ..

Kısaca şöyle diyim.. Bir erkek gösterdiği ilgiyi, karşındanki insandan göremiyorsa ne yapmalı ?

O da karşısındakine aynen öyle davranmalı. Karşısındaki de bu durumdan bir süre sonra bu durumdan rahatsız olacaktır.
Ya da oturup doğru düzgün konuşmalısınz.

Bir sorun olmalı ki sana böle soğuk davranıyo. Bence bunu oturup konuşmalısın onunla.
Halledilmicek bir sorun varsa anca ayrılmayı düşünebilirsiniz..

Hoşgeldin bu arada :)

O da karşısındakine aynen öyle davranmalı. Karşısındaki de bu durumdan bir süre sonra bu durumdan rahatsız olacaktır.
Ya da oturup doğru düzgün konuşmalısınz.

dediğin gerçekten çok mantıklı bende düşündüm daha önce ama korktum kaybederim onu diye

Herşey sevgi demek değil ne yazık ki. Kaybetmekten korkmamayı öğrenmen lazım ilk önce ne yazık ki. Bu da baya bir zamanını alacaktr.

katı olmamı istiyorsunuz benden..
bunun yerine onu etkilemek için değişik şeyler yapabilir miyim.. hediyeler süprizler falan ?

otur konus onunla..zamana ihtiyac varsa veriniz butun zamani karsilikli birbirinize.. umarim senin icin hersey iyi olur.ask kazanir.

Ben ve o uzağız her zaman yanında değilim anlıcağın. işin kötüsü ikimizde össye hazırlanıyoruz. resimlerimizle bi photoshop yapıp göndermiştim çok hoşuna gitmişti.. aklıma birşey gelmiyor.. hoşlanabilceği başka ne olsa gerek ?

Ben ve o uzağız her zaman yanında değilim anlıcağın. işin kötüsü ikimizde össye hazırlanıyoruz. resimlerimizle bi photoshop yapıp göndermiştim çok hoşuna gitmişti.. aklıma birşey gelmiyor.. hoşlanabilceği başka ne olsa gerek ?

Yani kargo denen bir şey var. Elbet ona ulaştırabilirsin. Aslında bu zamanlarda senin onun yanında olman lazım. Yanına gidebilirsin. Hoşuna gidecektir.

hiç boş kalamıyorum biraz uzağız.. sınavdan sonra düşünüyorum inşallah bakalım.. bu arada ilgin için teşşekkür ederim. cansu tanıştığıma memnun oldum. Salih...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri