beequmm
Kayıtlı Üye
benm 8 aylık bi ilişkim war sevgilim üniversitede okuyo ve yaz tatilinde üç buçuk ay kadar burda deqildi. ben de bu sene sınawa qirdim fakat kazanamadım. sevqilim buraya qeldiqinde herşey çok qüzeldi taa kii 2 qün öncesine kadar... bana derslerinin çok aqır olduqunu ve bana eskisi qibi ısınamadıqını söyleyene kadar seni sewiyorum ama hem okul hem sen bi arada qitmiyor ikinizi de bırakmak istemiyorum ama böyle de olmuyor ddi...bu soqukluqun sebebi olarak da sanırım yaz tatilinin etkisi ve derslerin aqırlıqı dedi bu sene okulu bırakmayı düşünüyor... kendisinden iyice bi düşünmesini ve yarın bana cevabını söylemesini istedim. söyleyeceqi qün babannesi öldü ve kendi memleketine dönmek zorunda kaldı... kendisinden qelen cewabı beklemek beni öldürüyor ben bu ilişkinin bitmesini istemiyorum onu çok seviyorum ve ondan ayrılmak istemiyorum. sizden ricam ise onunla nasıl eskisi qibi olabileceqim tekrar nasıl sevqisini kazanabileceqim hakkında bana yardım etmeniniz...:19::19::19::19::19::19::6::6::6::6::6::6::6::76::76::19::19::19::19::19: