çok kötüyüm lütfen yardım edin!

beequmm

Kayıtlı Üye
benm 8 aylık bi ilişkim war sevgilim üniversitede okuyo ve yaz tatilinde üç buçuk ay kadar burda deqildi. ben de bu sene sınawa qirdim fakat kazanamadım. sevqilim buraya qeldiqinde herşey çok qüzeldi taa kii 2 qün öncesine kadar... bana derslerinin çok aqır olduqunu ve bana eskisi qibi ısınamadıqını söyleyene kadar seni sewiyorum ama hem okul hem sen bi arada qitmiyor ikinizi de bırakmak istemiyorum ama böyle de olmuyor ddi...bu soqukluqun sebebi olarak da sanırım yaz tatilinin etkisi ve derslerin aqırlıqı dedi bu sene okulu bırakmayı düşünüyor... kendisinden iyice bi düşünmesini ve yarın bana cevabını söylemesini istedim. söyleyeceqi qün babannesi öldü ve kendi memleketine dönmek zorunda kaldı... kendisinden qelen cewabı beklemek beni öldürüyor ben bu ilişkinin bitmesini istemiyorum onu çok seviyorum ve ondan ayrılmak istemiyorum. sizden ricam ise onunla nasıl eskisi qibi olabileceqim tekrar nasıl sevqisini kazanabileceqim hakkında bana yardım etmeniniz...:19::19::19::19::19::19::6::6::6::6::6::6::6::76::76::19::19::19::19::19:

---> çok kötüyüm lütfen yardım edin!

egitim her zaman önemlidir ona ne yap et egitimini tamamlattır.
eger seviyorsa seviyorsan mutlaka kavusursun takma ;)

inşalllahhh kavuşurummm inşallahhh nasıl yapıcam peki hep inqilizce hiç birşey anlamıyorum diyor nasıl kendisini burda kalmaya ikna edebilirim ki burda kalsa ayırlmayız heralde üfffffff napcam ben yaaa ;'( ;'(

Ha Ha :D
Bahaneye Bak
Hem Okul Hem Sen İkisi Bir Arada Gitmiyor :D
Klişeleşmiş Bahanelerden Birisi
Hiç Boşuna Çaba Sarfetme
Yakında Ayrılalım Diyecektir.

Aslında RuThLeSs'e bazı söylediklerine Katılıyorum yanlış anlama arkadaşım ama bir gerçek vardır. Eğer bir insan seviyorsa her şeyi göze alır sevgi insanın gözünü gör eder hiç bir şeyi umursamaz merak ediyorum anllattıgına göre derslerinden dolayı soğukluk oldu dio 10 milyon Üniversite okuyan genç arkadaşlarımızın nerdeyse % 91 in sevdiği var onlar neden soğumuyor yada onlar neden bırakmıyor bunlar bahanedir.Üniversite hayatı çok dolu dizgin bir hayattır bir erkek arkadaşlarıyla ev kiralıyor ve yanlız kalıyorlarsa ve bayan ortamları mecburi çok vardır ya başkasına aşık oldu seni kırmadan ayrılma bahanesi buluyor yada gerçekten senin değerini bilmiyor bunu anlaman için zaman ver bakalım ne yapıcak ama sanırım korkarım ki üzülen sen olucaksın tabiki savaşmadan da kazanılmıyor dimi :)

hayr yurtta kalıyo ya bi qün öncesine kadrçok iyiydik ne olduysa bi anda oldu dersleri hep ingilizce anlamıyorum diyo okulu bırakıcam dio bırakırsa zaten memleketine dönecek ve biz ayrı kalcaz üç buçuk ay boyunca burda deqildi memlektindeydi araya soqukluk qirdi dio bi tuhafım kafam çok karışık dio üstüne bi de babannesi öldü şimdi tekrar memleketine dönmek zorunda kaldı orda çok da rahatsız etmek istemiyorum ama bu sefer de yanımda deqil diye düşünmesinden korkuyorum yani çok zor bi dönem qeçiriyo onun için ne yapabilirim ki ben nasıl kendisini tekrar kazanabilirim? ;'( ;'( ;'( ;'(;'(

Beegüm Kaç yaşındasın blmiyorum sevdiğin cocuk kaç yaşında bilmiyorum ama bildiğim bir şey varki sen daha hiç bir şey yaşamamışssın ya bu cocuk senın ilk ciddi cıktıgın cocuk yada ilk defa asık oldugun sevdıgın biriki bu kadar kopamıyorsun yada gerçekten sen yaşadıgın aşk a aşk diyip unutulmaz sanıyorsun bak begümcüm ne aşklar var ne mutluluklar oldu geçmişte ve gelecekte bile olanlar var yani demek istediğim.mutlu olmak zor değil kolaydır ama bir insana medet unmak işte o çok zordur ! be ! Sanki savaştasında düşmanın komutanını esir almış ya şehri bana teslim edersiniz yada komutan ölür diyorsun biraz mantıklı ol ver zaman ne kadar daha istiyosa ama şunu bilki zaman bazen iyi gelmez insana zamanla her şey unutulur die bi söz vardır zaman verirsen unutulursun unutmak istemiyorsan ısrarcı ol acık acık söyle ya beni seviyorsan sahip cık hada adam gibi adam ol hislerini söyle olum diyiceksin bu kadar basit bu kadar koşma kimsenin peşinden.

haklısın zerolife ama elimde olan bişey deqil bu kadar hafif qeçiremiyorum ister istemez oluyor yani bi bilsen şu 5 qündür neler çektiqimi hak werirdin yani... ayrıca bn 18 yaşındayım o 19 yaşında ilk sewdiqim deqil daha öncede oldu ama qönül rahatlıqıyla adam akıllı yaşadıqım ilk ilişki diyebilirim ne olduqunu anlamadıqım için ortada bişey yokken böyle söylediqi için çok kötüym :'( :'( :'( :'( :'(

o zaman Bekle ve gör ne olucak yada neler olucak die. fazla kaptırma unutma gelen gideni aratmaz kimse vazgeçilmez değildir. Zamanla anlıyıcasın Seni sevse ban çok seven insan asla sevdiğini bırakmaz seven adam sevdiğine sahip çıkar ya sevgisi azaldı ya soğudu yada o da ne istediğini bilmiyor al karşına adam akıllı konuş ne olcak de halimiz seviyormusun sevmıyormusun de ne bilim de bir şeyler ama boyle yaparak olmaz al karşına konuş konusamıyorsanda başka yollar dene yada hiç bir şey yapma bırak seni seviyorsa özler ya gelicek yeniden kapına yada kendi bilir : )aşk işleri karışık bir şey ya akıl sır ermez takma kafana bence :)

konuşamıyorum ki zaten kendisi burda deqil memleketine qitti orda da cenaze evinde olduqu için arayamıyorum bn burda yeni bidersaneye yazıldım ama içimde ne bi istek war ne de bi arzu aklım fikrim sadece onda ne yapacaqımı nasıl dawranacaqımı bilmediqim için sizlere sordum zaten de yine de bilmiyorummmm :'( :'( :'( :'( :'(

Valla ne desek boş sen bildiğini o bildiğini okuyacak bu işler böyledir insanlar nasihat eder ama derdi olanlar yine bildiklerini yaparlar yani biz şuan sana ne desek boş yine kendi dediğini yada düşüncelerini yapıcaksın en iyisi içindne ne geliyorsa onu yap ne yapman gerekiyorsa kendin yapmalısın unutma yuvayı dişi kuş yapar sen üstüne düşeni yap gerisi ona kaLmış .

inşalllahhh kavuşurummm inşallahhh nasıl yapıcam peki hep inqilizce hiç birşey anlamıyorum diyor nasıl kendisini burda kalmaya ikna edebilirim ki burda kalsa ayırlmayız heralde üfffffff napcam ben yaaa ;'( ;'(

takma o kadar ölümlü dünya ;)
anlıyorum haLini ama

bence önce mızmızlanmayı bırak.

senin olan zaten senindir.

ayrılmak istiyorsa dersi bahane ediyorsa daha düşünme aşamasındaysa yardımcı ol.

dersanem var sana ayırcak zamanım yok benim de sen ayrıl.

ezdirme kendini sen ez

hadi selametle

bitti herşey bitti.... onunla brlikte bnde bittim... ben napıcam şimdi nasıl yaşıcam onsuz?

akjsgasgklai xD

Sensiz Yaşıyorum Sanma
Sensiz Viraneyim Anla
Gözlerimden Damla Damla
Yaşlar Döktüm Senin İçin

Alkole Vur Kendini Rahatlarsın xD

canım benimde sevglm vardı 2 sene cıktık.sonra üniversiteyi kazandı gitti.bende girdim sınava ama kazanamadım.pek görüsemiyoduk.o üniversiteye gittikten sonra 5-6 ay kadar daha cıktık. sonra durup dururken soguk davrandı 1 ay kadar öyleydi.ne ayrıldı ne devam etti.. sonra bitirdi.. ve 2 gün sonra bi baskasıyla cıktıgını duydum.. erkek arkadasını tanımıyorum ama bana sorarsan hayatında biri olabilr.. sonucta üniversite ortamı. sürekli yanında olsun istiyodur o rahatlıkta görüsmek istiyodur.. ama bosver böylesinden hayır gelmez. hic beklemedigm bi insandı ama yaptı.. dikkat et. güvenme.. ama sanıyorumki yavas yavas yolunu yapıyo. yakında ayrılacaktır. eğer kendini geri çekersen seviyosa seni arar. sakın sen adım atma. unutma.. kaçan kovalanır ;)

onunla ilgli olan güzel anılarınızı deil onun seni üzdüğü durumları düsün bu ondan soğumana yardımcı olacaktır. Önüne bak bence dünyadaki tek erkek o deil yeniden sevebilirsin

125 gün önce ayrılıkların en acısını yaşadım sevdiğim insanı karaciğer kanserinde kaybettim kaybetmenin ne olduğunu çok iyi biliyorum inan bana ama şuda bir gerçekki ders çalışamıyorum ayrılalım çok kötü bir bahane bir arkadaşım vardı onun ayrılma nedenide seni üzmemek için ayrılıyorumdu gözlerini aç ve hayata daha gerçekçi bak senin yaşadığın üzüntüyle kıyaslarsan çok daha büyük hüzünler acılar var hayatta şimdiden yıkılma

Bak ablacım büyüğümsün heralde o yüzden ablacığım diyorum bana göre sevgilin senle olan ilişkisini kafasında bitirmiş ve seni arkadaşı olarak görmekde seni kırmamak için bazı şeyleri bahane ediyor zaten şu anda hassas bi dönemde olabilir babannesinin vefatından dolayı artık bu iLişki ilişkilikden çıkmışa benzior :'/

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri