Çok Kötü Bir Görüntü

O zaman $en ßu resimin Gerçek OLmadıqını ßana kanıtLa ßen ßırakim :)
rqkv7a7rm6px5jv6054uxeclu5.jpg

en ufak örneği kesık kafanın şekLi ölemi oLur ? hiçmi Kan oLmazz ...

ve resmın kenarındakı o parçaçıklar fake olduğunu kanıtLıyo

$udan CıkartıLmı$ Fark ettiysen arkadaşım :) $u Kanı temizLiyemiyoSa O su Sıvı degİL katıdır.. Ki ßence $ULAr qeneLde ßİLdigim kadarıyLa Sıvı OLuyo ;)

Resmin etrafında da parcacıKLAr derken NasıL parcacıKLar ? Göster bana parcaLarı :)

$udan CıkartıLmı$ Fark ettiysen arkadaşım :) $u Kanı temizLiyemiyoSa O su Sıvı degİL katıdır.. Ki ßence $ULAr qeneLde ßİLdigim kadarıyLa Sıvı OLuyo ;)

sudan cıkmıs ceset ölemi olur
morluklar olusmus morLukların rengıne bak pemßemı olur ?

Resmin etrafında da parcacıKLAr derken NasıL parcacıKLar ? Göster bana parcaLarı :)

göstermeme gerek yok daıre ıcıne attım zaten dıkkatlı bakarsan anlarsın kesık parcacıkları o sekıLde oLmazz ..:)))

ßana manTIKsız qeLdi :) ßence O tamamen Gerçek ya $en hiC ÖLü resmi FaLan görmedin ya da ßu haberi yazan Forum sitesi yaLan haberLeriyLe me$hur ßi tuhaFLIk var :D

ßana manTIKsız qeLdi :) ßence O tamamen Gerçek ya $en hiC ÖLü resmi FaLan görmedin ya da ßu haberi yazan Forum sitesi yaLan haberLeriyLe me$hur ßi tuhaFLIk var :D

Dostum rahat oL ßen stajımı ßu ıs uzerıne yaptım ..;)

ßunun ınanıp ınanmayla bı alakası yok resım tamamen sahte

photo shoptan anlamayanlara gercek geLEßıLır tamamen normal ßıse :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri