cok kotu bir durumdu...

yesil83

Bayan Üye
Itiraf ediyorum ki cok dikkatsiz davrandim.

Herkez gibi aile ici yada kiz arkadaslarla yazismanin yada sms lerin sonuna herzaman "optum" yazarim.

Gectigimiz hafta sonu almanyaya gitmistik. Kuzenimin esi almanyada din gorevlisi ve yazlari kuzenimde gider hep almanyaya gormeye gittik. Biz hollandaya donerken onlar almanyanin baska sehrine camiye gideceklerdi. Hollandaya dondugumuzde mesaj Attim soyle:

Hocam, ben yesil (birguzelde adimi yaziyorum). Diger camidesinizdir diye aramiyorum.biz geldik ablamlara selam. optum.

Gonderdikten sonra ortaligi ayaga kaldirdim. ALLAH adam dicek bu kiz sapittimi. Uff gala icin rahat degil :(
Ya sinradan aklima geldi. Onu gonderdikten sonra hemen arkasindan ''seymayida'' yazsaydim sorun olmazdi. 12 yasinda kizi var. Yarisida diger mesajla gitmis gibi..

Ya umarim anlamislardir aliskanlikla yazdigimi

---> cok kotu bir durumdu...

Ablama selamlar. Öptüm.
Bence bir sorun teşkil etmez. Sonuçta kuzeninin eşi ve akraba sayılıyorsunuz. Ablama selamlar da yazmışsın, yanlış anlaşılacak bir durum yok eminim ki. İçin rahat olsun.

InsaALLAH. Ins. Ablami optugumu dusunmustur :) hem cok guldum hem icimde huzursuzluk oldu. Ablamla basbasa vermis kikir kikir guluyoruz Birde. Annem dahada komikti :) diyorki mesaji sil. Mesaji geri al :):):):

InsaALLAH. Ins. Ablami optugumu dusunmustur :) hem cok guldum hem icimde huzursuzluk oldu. Ablamla basbasa vermis kikir kikir guluyoruz Birde. Annem dahada komikti :) diyorki mesaji sil. Mesaji geri al :):):):

Komik olmuş hepiniz için :) Zaten 'ablama selam. Öptüm.' derken, ablama selam söyle, hepinizi öpüyorum anlamını kapsıyor. Yani ben olsam böyle düşünürdüm. Yerimde kim olsa sanırım öyle düşünür. Onun için bu olay, hepinizin gülümsemesiyle kalsın. Hiç dert etme sen :)

bişi olmaz ne olucak az geniş ol yeşilim :D

ne bilim ya! :) alismamissiz iste...

Komik olmuş hepiniz için :) Zaten 'ablama selam. Öptüm.' derken, ablama selam söyle, hepinizi öpüyorum anlamını kapsıyor. Yani ben olsam böyle düşünürdüm. Yerimde kim olsa sanırım öyle düşünür. Onun için bu olay, hepinizin gülümsemesiyle kalsın. Hiç dert etme sen :)

:) aklima geldikce guluyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri