"Çok İstedik ve Bunu Oyuna Yansıttık"

Until The Grave

fσяυм ρяє&#
Prenses
Fenerbahçemizin Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı"nda oynadığı ve 6-0 kazandığı Ankaragücü maçı sonrası Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman, galibiyet isteklerini oyuna yansıtarak zor bir maçtan farklı galibiyet ile ayrıldıklarını belirtti. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman, "Ankaragücü maçı geldiğimiz nokta itibariyle çok büyük bir engeldi.Saha dışındaki bir takım yaşananlarla da engel gözüküyordu. Çok istedik ve bunu oyuna yansıttık. Karşımızda organize olan ve sahanın her yerinde iyi savunma yapan bir ekip vardı. Taki penaltıya kadar. Penaltı golü oyundaki istekli halimizi arttırdı. İkinci gol Ankaragücü`nün direncini yitirmesine neden oldu. O andan itibaren 3. golü bulmak ve Sivas maçını düşünmek, hem takımın hem benim temel düşüncesiydi.İkinci yarı bu düşüncelerle geçti. Maçın öncesinde düşündüğümüzden farklı bir skorla maçı kazandık" dedi.

Sivasspor maçı ile ilgili Aykut, "Kısaldıkça uzayan ligin sonuna geldik. Umarım Sivas`ta Fenerbahçelilere bayram sevinci yaşatırız. Sivas maçına kadar olan 1 haftayı sağlıklı, zihinsel olarak da sağlıklı değerlendirip, maça yüksek konsantrasyonla ve sağlam çıkmayı başarmak istiyoruz. Ondan sonra maçı kazanmak için her türlü gücümüzü oryaya koymak istiyoruz. Takımın organize hali, isteği ve motivasyonu umutlandırıyor. Gerçi her maç kendi içinde ayrı senaryo barındırıyor. Umarım o senaryo bizi sevindirir" ifadelerini kullandı.

Alex`in attığı 5 gol içinse Aykut, "Penaltı ne kadar kolay gözükse de diğer pozisyonlardan daha zor olur. Diğer pozisyonlarda vuruş yaparsınız ve beklersiniz. Penaltıda ise beklersiniz, beklersiniz ve vurursunuz. Zor vuruş yaparsınız. Alex, kalitesine yakışan bir gol attı. Son gol imzaydı. O pozisyonda başka oyunculra farklı yol deneyebilirdi ama tek kelime ile imzaydı. Kendisini tebrik ediyorum. Takımımız adına ve kendi adıma tebrik ediyorum" diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri