çok hastayım

sevdaseli

Bayan Üye
sabah yatagımdan kalkamadım şiddetli üşütmüşüm çok kötüyüm pc oturamıyorum bile hiç kalkamadan yattım tüm gün

---> çok hastayım

gecmis olsun canim benim ALLAH sifalar versin.

doktora filan git canim. cok gecmis olsun.

---> çok hastayım

Hepinize geçmiş olsun kızlar cıbıl cıbıl geziyosunuz çorap giymiyorsunuz sonrada hasta oldum diye zırıl zırılllll ağlamayın xD

---> çok hastayım

Üstteki şakaydı az biraz hastayken gülümseteyim diye ...Doktora gittinmi canım geçen haftalarda bende öyleydim ilaç iğne serumla kendime geldim sanırım havadan virus almışım ateşin varsa doktora gitmeyi sakın ihmal etme acil şifalar dilerim hemencecik iyileş olurmu

---> çok hastayım

Hepinize geçmiş olsun kızlar cıbıl cıbıl geziyosunuz çorap giymiyorsunuz sonrada hasta oldum diye zırıl zırılllll ağlamayın xD

Bu yaşlı kadın içinizden kimin Annesi...

Çok gecmis olsun [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] Rabbim biran once eş şafi ismi ile şifaniverir iyleştirr seni insaAllah...
Bende öhhö öhhö hapliii hapşiii

---> çok hastayım

Çok gecmis olsun [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] Rabbim biran once eş şafi ismi ile şifaniverir iyleştirr seni insaAllah...

amin [MENTION=150716]yigitbircan[/MENTION] çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun dikkat edin lütfen

---> çok hastayım

Annemin kızıyım hele bu aralar sürekli fırça yiyoruz evde ama sen bu yaşlı derken banamı dediydin onu bilemedim şimdi kafam basmadı yine xD

Sanada geçmiş olsun acil sifalar dilerim
. :eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri