Çok etkilendiğim bir rüya.

bgmbrk

Kayıtlı Üye
Merhabalar.
3-5 gün önce kıyamet kopacak fakat bunları müslümanlar görmeyecek- Elhamdulillah müslümanım- diye bişey duydum. şimdi rüyama geçeyim; rüyamda ben ve arkadaşım çardakta otururken yeryüzüne büyük bir cisim düştü ve dünya parçalanmaya başladı, kıyamet kopuyordu.Aklıma hemen neden böyle oldu,ben müslümanım, kıyameti görmemem gerek diyordum.Sonra yukarı doğru yükselmeye başladım, kelimey-i şehadet getirmeye,dua okumaya başladım,kulağımada ezan sesleri geliyordu sonra, sefesim serinledi aniden,şehadet getirdim.Tam uyandığımda çok ağladım.Kendi kendime rüyayı yordum.Benim yorumum; Allah bana namaz kılmam gerektiğini söyledi, benim şuan tam bir müslüman olmadığımı namazımı kılmazsam,küfre,günahlara tevbe etmezsem kıyameti göreceğimi(Kıyameti görmekten korkmuyorum sadece kıyameti müslümanların görmeyeceğini ve Allahın bana gerçek bir müslüman ol) demesi beni çok etkiledi ve namaza başladım arkadaşlar. Sizlerinde yorumu benim için önemli. lütfen yorumunuzu söyleyiniz :)

---> Çok etkilendiğim bir rüya.

öncelikle hayır olsun rüyanız ve ruyanızı hayr olsun demeyen insanlara anlatmamanız gerektigini söylemek istiyorum bana bunu söyleyen ilmine dini bilgisine cok guvendigim birisi...bence rüyanız zaten güzel sizinde yorumladıgınız gibi...bende kendimi kabirde görmüştüm 4 5 yıl önce...çok ilginc ve sonu güzel biten bir rüyaydı önce kendim yorumladım sonra başkasına yorumlattım benim yorumladıgım gibi yorumladı ve namaza başlamıştım...inşAllah namazı bırakmazsınız

fakat kıyameti müslümanlar göremeyecek dediginiz tam olarak şöyledir (yani benim bildigim)
yeryüzünde kuran_ı kerimi okuyan tek bir mü'min kalsa bile o insanın üzerine kıyamet kopmaz....yada 1 tek hakiki mü'min kalsa da onun üzerine kıyamet kopmaz...buradan maksat gercek müslüman olmak sözde müslüman değil..o yüzden gercek müslümanlar epey azaldı kendimize bu kadar guvenmeyelim:)

tekrar hayır olsun ruyanız

---> Çok etkilendiğim bir rüya.

hayır olsun ruyanız
bizimle paylaştığınız şiçin sağolun :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri