çok az insan nasıl olduğunu hisseder.

HaDeS

Kayıtlı Üye
-Herkes senin nasıl göründüğünü bilir; ama çok az insan nasıl olduğunu hisseder. ' Machiavelli '

-"Sanırım mutlu olmaya korkuyorum. Çünkü ne zaman çok mutlu olsam bir şeyler hep ters gidiyor." /Charlie Brown/

-"Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile, kadınlar erkeklerden daha beceriklidir. Gerisi teferruat. - Marilyn Monroe

-"Bazen bir kahve yudumlayıp, bir şarkı açarsın, susarsın ve o şarkı senin söylemek istediğin her şeyi söyler." - Winged Creatures

-"Belki de hayatımızı değiştirecek insanlar yolda yürürken sessiz sedasız geçmişlerdir yanımızdan." (Something Borrowed)

-"O herkesten farklı gülümsemiyor, sadece sen aşıksın." (Noviembre)

-"Tam unuttum derken bir şarkı çalar, biri onun gibi güler, birisi parfümünü sıkıp onun gibi kokar, tüm unuttuğun boşa gider." (Like Crazy)

-"Belki de Tanrı, seveceğimiz kişiyle tanışmadan bizi yanlış kişilerle tanıştırıyor. Onu tanıdığımızda daha da mutlu olmamız için." (Marquez)

-"Eğer iki insan, gerçekten birbirlerini seviyorlarsa, aralarında olup biteni kimse bilmemeli." (Dostoyevski)

-İyi olduğun için herkesin sana adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğun için boğanın sana saldırmayacağını düşünmeye benzer.

-Eline diken batmadan gül toplayamazsın. ^ Benjamin Franklin

-İnsanların, senin hakkında ne düşündüklerini önemsemeyerek, ömrünü uzatabilirsin mesela. – Bukowski..:1202bu0:

-"İşi doğru yapana yönetici; doğru işi yapana lider denir." - Warner Bennis

Son düzenleme:
---> çok az insan nasıl olduğunu hisseder.

--"Sanırım mutlu olmaya korkuyorum. Çünkü ne zaman çok mutlu olsam bir şeyler hep ters gidiyor." /Charlie Brown/

-"Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile, kadınlar erkeklerden daha beceriklidir. Gerisi teferruat. - Marilyn Monroe

Merhaba.

"Sanırım mutlu olmaya korkuyorum. Çünkü ne zaman çok mutlu olsam bir şeyler hep ters gidiyor." /Charlie Brown

Bu Charlie Sanki bizim ülkemizde yaşamış.
Aynen bizim gibi,
Hayat kendisini öyle bir yoğurmuş ki,
Düşüncesi bile bizlere benzemiş.

"Sadece topuklu ayakkabı giyebildikleri için bile, kadınlar erkeklerden daha beceriklidir. Gerisi teferruat. - Marilyn Monroe

Bu hanımın marifetli olduğunu biliyorduk ama,
Filozufluğu da varmış. Helal kendisine.

Yolda yürüyemeyen bizim minik yıldızcıklarımıza belki bir örnek olur.

Ellerine sağlık
Teşekkürler Hades.

-"Belki de Tanrı seveceğimiz kişiyle tanışmadan bizi yanlış kişilerle tanıştırıyor. Onu tanıdığımızda daha da mutlu olmamız için." (Marquez)

:)

"Sanırım mutlu olmaya korkuyorum. Çünkü ne zaman çok mutlu olsam bir şeyler hep ters gidiyor."

-Gariptir, yükü çeken manda ses çıkarmaz da kağnı inler. Cenap Şehabettin

-Bazen birinin yokluğuna o kadar alışırsınız ki, başka birinin gelip o boşluğu doldurmasından korkarsınız.../Balzac/

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri